Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Okul Sporları Hentbol Gençler yarı final müsabakaları tamamlandı

Manisa’da yapılan Okul Sporları Hentbol Gençler yarı final müsabakaları tamamlandı

MANİSA -SPOR 11.05.2023 17:31:00 1099 0
Okul Sporları Hentbol Gençler yarı final müsabakaları tamamlandı


 

Gençlik ve Spor Bakanlığının, “Okul Sporları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı” faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler kız ve Erkekler Hentbol Yarı Final Müsabakaları, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapıldı.  
 

Müsabakalarda Adana, Antalya, Aydın, Denizli, Muğla, İzmir, İstanbul, Niğde, Kütahya ve Konya illerinden 8 kız ve 7 erkek takımı olmak üzere 235 sporcu yer aldı.
 

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda kızlar kategorisinde (A) grubunda birinci İstanbul Mediha Engizer Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, (B) grubunda ise birincisi  Adana Özel Eral AL Anadolu Lisesi oldu.  
 

Erkekler kategorisinde (A) grubunda birinci Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi okurken, (B) grubunda ise birinci İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi oldu.  
 

Gruplarda birinci olan takımlar Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
 

Dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgelerini Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Manisa Çukurovalılar Derneği Başkan İrfan Doruk ve Okul Sporları İl Tertip komitesi tarafından verildi.
 

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, dereceye giren takımları tebrik ederek, “Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gerek okul sporları ve diğer birçok branşta önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktayız. Manisa olarak tesislerimiz ve imkanlarımızla daima gençlerimizin hizmetindeyiz. Sporcularımıza Türkiye Şampiyonası'nda da başarılar diliyorum" dedi.
 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.