Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

NURULLAH GENÇ VE ALTUNAĞA MANİSALILAR İLE BULUŞTU

0

KÜLTÜR-SANAT 19.11.2021 00:00:13 3485 0
NURULLAH GENÇ VE ALTUNAĞA MANİSALILAR İLE BULUŞTU

 

 

Ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre’nin öğretilerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla Yunusemre Belediyesi tarafından 7.si düzenlenen Uluslararası Yunus Emre Günleri’nin son gününde ünlü şair Nurullah Genç söyleşisi gerçekleştirildi. Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide aynı zamanda Ömer Faruk Altunağa tarafından tasavvuf konseri de düzenlendi. Son gün programına Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre Belediye Başkanvekili Arif Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, 24. Dönem Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Belediye Başkan Yardımcıları, akademisyenler, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Üslubu, şiirleri ve hayata dair verdiği örnekleri ilgiyle dinlenen Nurullah Genç, izleyicilerden tam not aldı. Programın sonunda protokol üyeleri tarafından ünlü şair Nurullah Genç ve Tasavvuf sanatçısı Ömer Faruk Altunağa’ya günün anısına çiçek ve tablo hediye edildi.

 


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.1 ° / 8.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.