Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

NİLOYA VE ARKADAŞLARI MANİSA’YA GELİYOR

0

KÜLTÜR-SANAT 16.03.2022 00:01:20 4170 0
NİLOYA VE ARKADAŞLARI MANİSA’YA GELİYOR

 

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile beraber “Sürpriz Yumurta Müzikali” kapsamında şehir şehir gezmeye devam ediyor.  Çizgi karakterlerin hafızalara kazınan şarkıları eşliğinde sahneye aktarılan müzikal, eğlenceyi doyasıya yaşatıyor. Anne ve babalara çocuklarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşatacak müzikal kapsamında kahramanlar,  Manisa’da olacak.

YouTube’da 4 buçuk milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Maceralarını arkadaşları Mete ve Tospik ile birlikte “Niloya Sürpriz Yumurta Müzikali” kapsamında sahneye aktaran çizgi kahramanlar, şehir şehir gezerek mutluluk dünyasının kapılarını en yakın arkadaşlarına açmaya devam ediyor. Çocukları eğlencenin tüm renklerini yaşatmaya davet eden müzikal, 20 Mart Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda saat 14.00’de sahnelenecek.

Sürükleyici Bir Hikayeye Hazır Mısın?

Her bölümünde farklı bir konu ile sevenlerini yeni maceralara sürükleyen çizgi kahramanlar, Manisa’daki minik dostlarını sürükleyici bir hikayeye çıkarmaya hazırlanıyor. Niloya ile arkadaşı Mete tesadüfen buldukları ve yumurta olduğundan emin oldukları renkli bir sürprizle karşılaşıyorlar. Buldukları şeyin neyin yumurtası olduğunu anlamak için eğlenceli ve maceralı bir yolculuğa çıkıyorlar. Günün sonunda ise tahmin etmedikleri bir cevap onları bekliyor.


Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.7 ° / 8.7 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.