MUTLU ÇARŞAMBA" PROJESİ İLE YÜZLERİ GÜLÜYOR

1

SPOR 2.01.2019 18:31:45 951 0
MUTLU ÇARŞAMBA" PROJESİ İLE YÜZLERİ GÜLÜYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde engelli gençler için hayata geçirilen “Mutlu Çarşamba” Projesi, Manisa'da da büyük bir ilgi gördü.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muradiye Spor Salonunda her Çarşamba günü resmi ve özel rehabilitasyon merkezlerinde bulunan özel sporcular ve engelli bireylere yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleşiyor. Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi gibi sporlarla özel sporcu ve engelli bireylere spor yapma imkanı sunan Mutlu Çarşamba Projesiyle ilgili konuşan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 'Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, 81 ilde hayata geçirmiş olduğu bu anlamlı projeyi Manisa'da da İl Müdürlüğümüz bünyesinde faydalı bir şekilde yürütüyoruz. Özel sporcularımız ve engelli bireylerimize hem spor hem de eğlenceli vakit geçirmek için her Çarşamba günü Muradiye Spor Salonunda buluşuyoruz. Onların gözündeki mutluluğu görünce bizler de daha çok mutlu oluyoruz. Projenin amacı engelli bireylerin daha kaliteli bir yaşam elde etmelerini sağlamak olduğunu belirten Öztürk, “Deneyimli antrenör ve gençlik liderlerimizle birlikte bu projeyi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm özel sporcularımızı ve engelli bireylerimizi aileleriyle birlikte her Çarşamba günü saat 10:00-14:00 arasında Muradiye Spor Salonumuza davet ediyoruz.' dedi.

AİLELER  DE UYGULAMADAN OLDUKÇA MEMNUNLAR

Çocukların sosyalleşmesi ve normal hayata adapte olabilmesi için çok önemli bir çalışma.

Engelli çocuklar için bu tür projeler sürekli olmasını istiyoruz.  Çocuklarımız için bu projeyi hayata geçiren başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz dediler.

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.