Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MURAT BAYBATUR'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E SERT ELEŞTİRİ

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklere tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirdi.

MANİSA-SEÇİM 5.03.2024 13:06:00 1182 0
MURAT BAYBATUR

 

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, hafta sonu Manisa’da çeşitli mitingler düzenleyen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Okçuluk Vakfı, TÜGVA, TÜRGEV gibi sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklere tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirdi. 

 

Bu zihniyetin 46 yaş Kuran kursunu çağdışı olarak gören bir zihniyet olduğunu vurgulayan Baybatur, “Şimdi Okçuluk Vakfı bu memlekette askere millete kurşun sıkan ok atan bir vakıf değil. Milli ve manevi olarak gençlerimizin yetişmesine destek oluyor. Vakıfların çoğu kamu yararına olan vakıflardır. Belediyelerimiz kanunları çerçevesinde bunlara destek olabilir. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bugüne kadar sadece bugün değil kodları ve DNA’ları milletin milli ve manevi duygularına kodsal olarak bir düşman olarak ön yargılı hareket eden bir siyasi harekettir. Geçmişte Kılıçdaroğlu da bunu söylüyordu. Ondan önceki genel başkanları da söylüyordu. Diyorlar ya değişim değişim. Değişimin üstene basa basa konuşuyorlar. Değişim değiştim demekle olmuyor. Zihin kodlarının değişmesi lazım. DNA’ları değişmesi lazım. Bu insanlara tepeden bakarak değişim olmuyor. CHP zihniyeti milletle barışık olan zihniyet değil. Koskoca Atatürk, Cumhuriyet Halk Partisini milletin değerleriyle kavga etsin diye kurmadı. Ezanları Türkçe haline getiren zihniyet CHP’dir. Mukaddes kitabım Kuranı Kerimi okunmasını yasaklayan zihniyet CHP’dir. Kendilerine tavsiyemiz bu hassasiyeti mason localarına da tepki göstersinler. Bu hassasiyeti yurt dışından fonlanan vakıflara, derneklere de göstersinler. DEM’in unsurlarına, memleketi parçalayanlar Sivil toplum kuruluşlarını da göstersinler. Cengiz Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”  diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: MURAT BAYBATUR' ÖZGÜR ' ELEŞTİRİ
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.