Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MURAT YÖRÜK”İLKLER ÖZELDİR, İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK “İSTİYORUZ”

1

SPOR 2.09.2020 11:52:25 6196 0
MURAT YÖRÜK”İLKLER ÖZELDİR, İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK “İSTİYORUZ”

 
Manisaspor Kulüp Başkanı Murat Yörük, 2020-2021 sezonunun ilk haftasında oynayacağı Diyarbakır FK maçıyla TFF 3. Lig'e iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi
Manisaspor Kulüp Başkanı Murat Yörük, fikstür çekimini değerlendirip sezona kendi evimizde Diyarbakır FK maçı ile başlayacaklarını hatırlatarak, 'İlk hafta Diyarbakır FK'la zor bir karşılaşma oynayacağız. İlkler herkes için özeldir, bizim için güzel başlangıç olsun. Tek hedefimiz sezonun ilk maçında kendi taraftarımız önünde sezona iyi başlamak.' ifadelerini kullandı.
 
HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK
 Ligin 30 hafta oynanacağını da vurgulayan Yörük, 'Çok çalışıyoruz, çalışarak başarabileceğimizi biliyoruz, çalışarak kazanabileceğimizin bilincindeyiz. Genç bir kadroya sahibiz. Geçen sezon kötü bir tecrübe edindik. Hatalarımızdan ders çıkardık. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Zor bir lig olacak ve zor sezona hazır girmek için çalışıyoruz. Lig 30 hafta, her haftanın, her ayın önemli olduğu bir sezon yaşayacağız. Sezon aralıksız ve en önemlisi de adeta bir maraton uzunluğunda olacak. Tüm spor kamuoyuna sağlıklı, sakatlıksız bir sezon diliyorum.' Dedi.
 
GENÇ OYUNCULARLA YOLUMUZA DEVAM EDERİZ
 
Transfer yasağı hakkında da açıklama yapan Başkanımız Murat Yörük, “Görüşmelerimiz devam ediyor. Yasağın kalkması zor ama imkansız değil. Yönetim kurulu olarak görüşmelere devam ediyoruz. Taraftarımızın dört gözle beklediği haberi vermek için çalışıyoruz. Eğer yasağı kaldıramazsak bile elimizdeki genç oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz. Bu sezonun artık kötü günlerin sonu güneşli ve parlak günlerin başlangıcı olduğunu düşünüyoruz. Biz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Şehrimizin sanayici, iş adamı ve siyasilerini takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Birlikten kuvvet doğacaktır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.”
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.