Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Murat Yörük’Eski Günlere Döneceğiz , Ancak Biraz Zaman Alacak"

1

SPOR 4.03.2020 12:11:02 1064 0
Murat Yörük’Eski Günlere Döneceğiz , Ancak Biraz Zaman Alacak"
Manisaspor Kulüp Başkanı Murat Yörük, önemli açıklamalarda bulundu. Manisaspor Kulüp Başkanı Murat Yörük'ün açıklamaları şöyle: Manisaspor 1965 yılından beri var olan köklü bir camia. Son 7 haftaya girerken düşmemiz garantilendiğini ifade ederek, 'Bunun sorumluluğu biz ve yönetimimizde değil. Düşüşler bizden önceki yönetimlerin kulübü hatalı yönetimleriyle başlamış bu olay. Yaklaşık 10 yıldır yanlış ve yalnız bırakılmış yönetimler kulübü bu hale getirdi. Kulüp başkanları bazı siyasi çekişmelerden dolayı yalnız bırakılmış.'dedi ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİZ Başkan Murat Yörük açıklamalarına şöyle devam etti ' Şu anki 15 kişilik yönetim taşın altına elini koymuş durumda. Ama tek amacımız Manisaspor'u yaşatmak. Bu kulüpten Arda, Caner, Burak Yılmaz ve birçok futbolcu yetişti. Manisaspor o günlerine geri dönecek. Bu biraz zaman alacak ama biz bunu başaracağız. '' diye konuştu. “YAKLAŞIK 50 MİLYON TL BORCUMUZ VAR'' “Manisaspor'un öncelikle güncel borcunu yapılandırdıktan sonra rutin bir şekilde gelir elde etmesini sağlayacağız. 18 milyon TL civarında vergi, 6 milyon civarında SGK borcu var. Profesyonel futbolcuların ve piyasadaki esnafın alacağıyla birlikte yaklaşık borç 50 milyon TL'yi buluyor. Yıllardır kanayan yara olan Makakula'nın alacağı bitti. Ivanski ile birlikte birkaç futbolcunun alacağı kaldı. Yerli futbolcular var. Bu paraların bir kişi veya iki kişiyle ödenmesi mümkün değil. Ama yapılandırma olursa, bu borçlar çok kısa vaade de ödenebilir. Bursaspor'un 500 milyon TL, Eskişehirspor'un 600 milyon TL borçlarından bahsediliyor. Bu sektör ve ligler için aslında çok büyük paralar değil. Önemli olan siyasetin bir kenara bırakılıp bütünlük sağlanması. Biz siyasetin üzerinde bir Manisaspor'u gündeme getirmenin derdindeyiz. Bir araya gelebilir, şehrin küstürülmüş taraftarını tekrar stada çekebilirsek, Manisaspor tekrar yükselişe geçer.'' “MANİSA İLE BÜTÜNLEŞMEK İSTİYORUZ'' “Şu anda takımda alt yapı futbolcularımız oynuyor. Transfer yasakları yüzünden uzun zamandır transfer yapamıyoruz. Ama buna rağmen tüm zorluklara rağmen futbolcularımız olağanüstü bir gayret gösterdi. 17-21 yaş arası gençlerle oynadık. Önümüzdeki sezonda transfer olacak kabiliyetli futbolcularımız var. Öncelikle bu futbolcularımızın satılması noktasında bir gelir beklentimiz var. Ayrıca önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan olağan kongreden sonra uygulamaya geçireceğimiz projelerimiz de olacak. Hedefimiz önümüzdeki sezon Manisaspor'un bölgesel amatör ligden ilk yıl tekrar yukarıya taşımak ve çıkarmak. Üç yıllık süreçte de kulübün borçlarını kapatarak, takımı Süper Lig'e tekrar taşımak. Bunu el birliğiyle, Manisa halkıyla yapmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Yeter ki Manisa halkımızla tekrar bütünleşelim ve kenetlenelim'' dedi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.