Bugün, 17 Haziran 2025 Salı

Muhtarlar sahada mücadele etti

0

GÜNDEM 20.10.2021 08:09:32 1090 0
Muhtarlar sahada mücadele etti


Gün dolayısıyla, Çıkrıkçı mahallesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan futbol sahasında düzenlenen etkinlikte muhtarlardan oluşan takımlar sahaya çıktı.
İlçenin tek kadın muhtarı Yedieylül Mahallesi muhtarı Deniz Bezen'in orta hakem olarak görev aldığı müsabakanın yardımcı hakemliklerini ise üniversite öğrencileri Betül Sena Güçlü ve Sude Sallıtepe yaptı. Muhtarların gününü kutlayan Vali Karadeniz, takımlara başarılar diledi.
Muhtarlar, müsabakayı izleyen Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Kaymakam Ali Yılmaz'a isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti. Etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Fehmi Gülen, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, İlçe Spor ve Gençlik Müdürü İsmail Eksür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar katıldı. Program, halk oyunları ekibi gösterisi ve bandonun müzik dinletisi ile sona erdi.

 

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

Anahtar Kelimeler: muhtarlar-sahada-mucadele-etti
  • Salı 34 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.