Muhtar Çelik, “Bu yol 40 yıldır böyle güzel hizmet görmedi”

0

BÖLGE 17.08.2020 00:48:08 4139 0
Muhtar Çelik, “Bu yol 40 yıldır böyle güzel hizmet görmedi”
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde hayata geçirdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi ve Fatih Caddesi'ndeki üstyapı çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi. Fatih Caddesi'ndeki yenileme işlerinin mahalle halkını oldukça mutlu ettiğini belirten Kayapınar Mahalle Muhtarı Muhlis Çelik, “35-40 yıldan beri bu yol, böyle güzellik görmemişti. Cengiz Başkanın sayesinde biz bu güzelliği gördük” dedi.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kağan Tunçelli, Kayapınar Mahalle Muhtarı Muhlis Çelik, proje kontrolörleri ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte Fatih Caddesi'nde üstyapı düzenleme çalışmalarını inceledi.
 
Güzelliği Gördük
Kayapınar Mahalle Muhtarı Muhlis Çelik, 'Genel Sekreter Yardımcımız Ali Öztozlu, bu yolu inceledikten sonra, yolun yapımıyla ilgili çalışmalar başladı. Kısa sürede çok iş yapıldı ve yol düzenlemesinde sona yaklaşıldı. 35-40 yıldan beri bu yol, bu güzelliği görmemişti. Mahalle halkımız, vatandaşlarımız çok memnun oldu. Cengiz Başkanın sayesinde bu güzelliği gördük. Emeği geçen herkese, özellikle de Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu.
 
10 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Döşendi
Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, 'Gölmarmara ilçemizin önemli caddelerinden biri olan Fatih Caddesindeyiz. Burada, yaklaşık 1 ay önce çalışmalarımıza başladık. Caddenin tamamını kapsayan 10 bin metrekare kilit parke taşı çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Caddede artık son 100 metreye geldik. Önümüzdeki hafta itibariyle tüm işleri tamamlayacağız. Muhtarımızla birlikte incelemelerimizi yaptık. Vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan memnun. İnşallah, önümüzdeki hafta çalışmaları tamamladıktan sonra Fatih Caddesi'ni Gölmarmara halkının hizmetine sunacağız' diye konuştu.

Turgutlulu Irmak Karataş, Memleketinde Kalmayı Tercih Etti

Akhisar Jandarması 6 Yıllık Hırsızlık Dosyasını Çözdü

Manisa’da Motosikletlilere KGYS Üzerinden Sıkı Denetim

Başkan Kayserili, Cumhuriyet Mahallesi’nde Asfalt Çalışmalarını Takip Etti

Manisa FK, Yeni Sezon Hazırlıklarına Ferdi Zeyrek’i Anarak Başladı

Manisa Büyükşehir’den Bornova’daki Yangına Müdahale Desteği

Manisa Emniyetinde Rütbe Terfi Töreni Gerçekleştirildi

CHP’li Melih Kuru: “Demirci Hak Ettiği Yaşam Koşullarına Kavuşacak”

  • Cumartesi 37.6 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazar 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.2 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.