Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MÜFTÜLÜK GENÇLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından, TDV Manisa Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde "Gençlerle Kahvaltı Buluşması" gerçekleştirildi.

MANİSA-GENEL 17.01.2023 00:00:00 852 0
MÜFTÜLÜK GENÇLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

 

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından, TDV Manisa Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde "Gençlerle Kahvaltı Buluşması" gerçekleştirildi.

 

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 75 genç kahvaltı programında bir araya geldi. Manisa CBÜ Öğrencilerine yönelik kahvaltıda İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller öğrencilerle hasbihal etti.

Kahvaltı programına katılan İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

İl Müftüsü Güller, iyiliğin yeryüzünde egemen olması ve kötülüğün son bulması için gençlerin sorumluluğuna işaret ederek, "21. asrın modern dünyası insanlığa kan, gözyaşı ve savaştan başka bir şey veremedi. Bunun için de sıradan değil aranan olmalıyız, daha büyük bir gayretle çalışmalıyız." dedi. 

İyilik için bir araya gelenlerin güçlenmesi halinde kötülerin ve kötülüğün yok olacağına dikkat çeken Müftü Güller, "Kötülük de iyilik de insan eliyle çoğalıyor. Birilerinin kötüden ve kötülükten beslendiği dünyamızda iyilik öncüleri olalım, muhabbet fedaileri olalım.

Yaşanılabilir bir dünya için çalışalım. İyilik hareketinin mirasçıları olun. Unutmayınız ki gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için verilen her bir mücadele ibadettir." diye konuştu.

Programa İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı, İl Gençlik Koordinatörü, Diyanet Gençlik ekibi ve Manevi Danışmanlar katıldı.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.