Müftü Soykök, Vali Karadeniz’i Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerine Davet Etti

0

GÜNDEM 26.10.2020 20:59:56 2001 0
Müftü Soykök, Vali Karadeniz’i Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerine Davet Etti

İl Müftüsü Mustafa Soykök ve personeli Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret ederek “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerine davet etti.
26 – 30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri hakkında Vali Karadeniz’e bilgi veren Müftü Soykök Manisalıları da etkinliklere katılmaya davet etti.
Ziyaretleri sebebiyle Müftü Soykök ve personeline teşekkür eden Vali Yaşar Karadeniz, “Mevlid Kandili’nin Manisa’mıza, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
 

Amatör Kulüpler Birliği’nden Başkan Balaban’a Ziyaret

Başkan Dutlulu: “Kahraman İtfaiyecilerimizle Gurur Duyuyoruz”

2025 Kent Konseyi Genel Kurulu Kayalıoğlu’nda Yapıldı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımına Adal Gross’tan Göğüs Sponsorluğu

Manisa’da Kadınlara 96 Arı Kovanı ve Ekipman Desteği

CHP’li Bakırlıoğlu: “Kemoterapi İlaçlarında Denetim Zafiyeti Kamu Zararına Yol Açıyor”

Şehzadeler Belediyesi’nde Cimnastik Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Kırkağaç’ta Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kilo 120 Gram Madde Ele Geçirildi

  • Perşembe 27.3 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Cuma 25.5 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 11.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.