Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Modernize edilen 19 Mayıs kapılarını 2024’de açılıyor

Modernize edilen 19 Mayıs kapılarını 2024’de Kocaelispor maçıyla birlikte açıyor.

MANİSA -SPOR 14.11.2023 19:06:00 4932 0
Modernize edilen 19 Mayıs kapılarını 2024’de açılıyor

 

1974 yılında hizmete  giren Akdeniz Oyunlarına  ev sahipliği yapan, ilk yenileme çalışmalarını 2008 yılında gerçekleştiren o günden bugüne kadar hiçbir tadilat yüzü görmeyen Manisa 19 Mayıs stadyumu 2021 yılından buyana süren Modernizasyon ve yenileme çalışmalarının sonuna geliniyor.Bakanlık görevinin tamamlanmasına karşın Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili olan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Süleyman Şahin ile birlikte çalışmaları yerinde incelemek üzere Manisa 19 Mayıs stadyumuna geldi.Kasapoğlu ve beraberindekiler hummalı çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ten bilgi aldı.  

19 MAYIS KAPILARINI KOCAELİ MAÇIYLA AÇMASI HEDEFLENİYOR  

İşler yolunda gittiğinde 19 Mayıs Stadyumunda resmi maç 2024 yılının Ocak ayının ortalarında liginde ikinci yarısında Manisa’da oynanacak olan Kocaelispor maçıyla ile taraftarlara kapılarını açacağı belirtildi.

19 MAYIS SÜPER LİG SÜRECİNDE MANİSASPOR VE AKHİSARSPOR’A EV SAHİPLİĞİ YAPTI

  

Bugüne kadar belirli aralıklarla süper ligde mücadele eden Vestel Manisaspor’a ev sahipliği yapan ardından da müzesine bir sezonda iki kupa götürmeyi başaran Akhisarspor’a da süper ligde kapılarını açan 19 Mayıs stadyumunda ikinci dönem yenileme çalışmaları Manisalı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve ekibince hız kazanmasıyla birlikte 15 Aralık’ta yüklenici müteahhitten teslim alınacağı belirtildi.Daha sonrasında da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Manisa Futbol Kulübü arasında imzalanacak olan kabul protokolü ile başlayacak olan passolig,iç teşrifat ve bazı eksikliklerin giderilmesi tamamlama süreci hayata geçirileceği öğrenildi.
  

Büyük Onarım ihalesi ile Stadyumun modernize edilmesi,Çevre düzenlemesi,tribünlerin üzerinin kapatılması ve aydınlatma sistemlerini içeren 300 milyon liraya yakın bir yatırımla tamamlanacak olan 19 Mayıs Stadyumu'ndaki son hazırlıkları yerinde görmek için Manisa’ya gelen önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu incelemelerde bulundu.

16 BİN 700 KAPASİTELİ OLACAK  

Kasapoğlu’nun 16 Bin 700 seyirci kapasiteli 19 Mayıs stadyumundaki inceleme sırasında kendisine Manisa Valisi Enver Ünlü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin,Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Yunus Öztürk,Müdür yardımcıları ve yapımcı firma yetkilileri eşlik etti.

“BU STADYUMDA HEM FUTBOLCULARIN HEMDE TARAFTARLARIN RAHAT EDECEĞİ HER TÜRLÜ KONFOR DÜŞÜNÜLDÜ”

 Dr. Mehmet Kasapoğlu, Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, yenilenen stadyumun modern görünümüyle en kısa sürede hizmet vereceğini söyledi. 2.5 yıldır devam eden çalışmalarda sona gelindiğinin altını çizen Kasapoğlu, 
“Yepyeni, tam manasıyla tüm standartlara uygun bir stadyum Türkiye’nin hizmetine, Manisa’nın hizmetine sunuluyor. Mükemmel bir çim altyapısıyla, hibritiyle, tüm drenaj sistemleriyle, tribünleriyle, antrenman salonlarıyla, led ışıklandırmalarıyla, locaları ve tüm mekanik altyapısıyla Türkiye’nin en yeni, en modern statlarından birini Manisalı futbolseverlerin, hemşehrilerimizin hizmetine hazır hale getiriyoruz. Kısaca bu stadyumda hem futbolcuların hem de taraftarların rahat edeceği her türlü konfor düşünüldü.Yenilenen stadyumumuzun hem ülkemiz için hem Manisa’mız için hayırlı olmasını diliyorum ve inşallah önümüzdeki süreçte de takımlarımıza dostluk ve başarı dolu müsabakalar diliyorum” ifadelerine yer verdi..


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.