Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Minik Didem için daha fazla bağışa ihtiyaç var 

1

GÜNDEM 25.05.2021 16:33:37 1679 0
Minik Didem için daha fazla bağışa ihtiyaç var 


Manisa ve Türkiye’nin çeşitli illerinden kampanyaya destekler devam ediyor, ama yeterli değil. Kampanyaya destek olanlar vatandaşlara yardım konusunda çağrıda bulundu. Manisa’dan kampanyaya destek olan Esin Kula isimli vatandaş, “Valilik izinli olan bu kampanyanın hızlanması için bu güçlü ve inatçı yavrumuzu yalnız bırakmayalım. Hep beraber Didem’e hayatı yeniden verelim” dedi. 

Henüz 2 aylıkken başlıyor Didem'in hikayesi. Ailesi, hareketlerinin kısıtlı olduğunu sezince hastane yollarını aşındırmaya başlıyorlar. Maalesef hastalığının tanısı gecikmeli olarak ancak 11 aylık olduğunda konuluyor. Doktorların 2 yaşını göremez dediği Didem, SMA ile mücadelesine inatla devam ediyor. 32 aylık olan ve güçlü duruşu ile gönüllerimizi kazanan Didem, bu 32 aylık ömrünün 9 ayını yoğun bakımda geçirdi. Entube edildi ve entubeden ayrılırken 2 kez kalbi durdu. Amerika'daki tedavi için 2 yaş kriterine takılan Didem için şu an son şansı Dubai'deki Zolgensma tedavisi. Bunun içinde 13,5 kilo olmaması gerekiyor. Yani 2 kilo daha alırsa, artık tedavi olabilmek için hiç şansı kalmayacak. Zolgensma tedavisinin ücreti ise 1 milyon 821 bin Euro. Bu ücreti toplayabilmek için 10 ay önce başlayan bağış kampanyası şu an yüzde 38'e ulaştı.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.