Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

MİLLİ YOL MİLLETTEN TEVECCÜH GÖRÜYOR

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve Milletvekili Adayı İlkay Şimşek ekibiyle sürdürdüğü millet buluşmalarında vatandaşların teveccühüyle karşılaşıyor.

MANİSA-GENEL 26.04.2023 13:49:00 1280 1
MİLLİ YOL MİLLETTEN TEVECCÜH GÖRÜYOR

 

 

Büyük Birlik Partisi’nden ayrılanların gerçek anlamda davaya sahip çıkmak adına kurduğu Milli Yol Partisi ülke genelinde kısa sürede yapılanmasını tamamlayarak seçim sürecinin halkla bütünleşen en etkili partileri arasında yerini aldı. Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve Milletvekili Adayı İlkay Şimşek ekibiyle başlattığı ve soluksuz sürdürdüğü millet buluşmalarında da büyük bir teveccühle karşılaştıklarını söyledi. 

 

Sistemin dayattığı toplumu kutuplaşmaya zorlayan adaletin, liyakatin, üretimin olmadığı baskı sistemine karşı artık Milli Yol Partisi'nin olduğunu ifade eden İlkay Şimşek, "Ülkemizi içinde bulunduğu zor durumdan yine milletimizin azmi ve gayretiyle hep birlikte kurtaracağız" dedi. Şimşek sahaya yönelik çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

 "Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak halkımıza elimizi uzattık, onlar da bize büyük bir teveccüh göstererek elimizi tuttu. Bu ilgi ve alakayı Manisamızın caddelerinde esnafımızla, sokaklarında vatandaşlarımızla, köylerinde çiftçilerimizle yaptığımız istişarelerimizde görüyor ve hissediyoruz. Gördüğümüz bir gerçek de milletimizin kula kulluk etmeyi değil, onurlu ve şerefli bir yaşamı istediğidir. Gördüğümüz gerçek milletimizin bu gidişattan rahatsız olduğudur, mevcut durumu beğenmediğidir, sistemi değiştirmek istediğidir. Milletimiz artık Türk siyasetindeki ezberleri bozmak istiyor, birlik ve beraberlik içinde yaşamak istiyor. Gücü ele geçirip güç zehirlenmesi yaşayanları, 'Ya bendensin ya hainsin' diyenleri, kendisini iki yanlıştan birini tercih etmeye zorlayanları, ismi farklı ama hizmet ettikleri odak merkezleri aynı olanları, Hak suretinde söz söyleyip bâtılı uygulayanları, geleceğini bir şahsa bağlayanları, özgür iradesine pranga koyanları, kurdukları faiz düzeni üzerinden kendisini borçlandıranları, pembe hayallerle aldatanları artık istemiyor. İşte bu nedenlerle halkımız bizim elimizi tuttu, bizimle buluştu, kurtuluşu bizde gördü, biz de bu teveccühe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Elbette bu güç ve inançla başaracağız, Türkiye'yi aydınlık yarınlara çıkaracağız "

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Faruk Babur
26.04.2023 15:11:37
Sayın Başkan Hayırlı başarılar diliyorum Bu hecanı gayreti 81.İlde gösterirsek NİZAMIALEM Şuuruyla 6.Aralık 1992 de Yükseliş Kollejindeki Ruhla devam edersek Başarırız diye düşünüyorum. SAYGILAR. FARUK BABUR ANKARA .2.BÖLGE.10.SIRA MV.ADAYI

Anahtar Kelimeler: MİLLİ MİLLETTEN TEVECCÜH GÖRÜYOR
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.