Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Milli İrade İçin Uyanık Olmalıyız

0

GÜNDEM 20.07.2016 14:42:38 1616 0
Milli İrade İçin Uyanık Olmalıyız

15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü  Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu darbeci komutanlar tarafından başlatılan terör kalkışması, halkın sokağa inmesi, polisin ve askerin organize müdahalesiyle püskürtülmüştü. Tüm yurtta olduğu gibi Saruhanlı'da da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı karşılık buldu ve halk günlerdir milli iradeye sahip çıkarak sokakta demokrasi için sabahlıyor. Saruhanlı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen demokrasi nöbetinde vatandaşlar meydanda kurulan dev ekrandan ülke gündemini takip ediyor. 

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı başta olmak üzere bürokratlar ve vatandaşlar meydanı boş bırakmıyor. Demokrasi nöbetinde konuşan Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı; 'Halkımızın alanlara çıkması ile darbe önlendi. Darbede hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimizi saygı ile anmak ve mevlit okutmak için toplandık. Halkımız darbecilere karşı darbe yapmıştır. Demokrasi şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Her zaman milli irade için uyanık olmalıyız.' dedi.

 HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.