Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MHK Hakem Kampı Yapıldı

MHK Hakem Kampı 17-27 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

SPOR 2.03.2023 00:00:00 1205 0
MHK Hakem Kampı Yapıldı

 

Deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız, vefat eden hakem ve gözlemcilerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Hakem Kampının açılışında TFF Başkan Vekili Yusuf Günay, TFF İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen ve MHK Başkanı Prof. Dr. Lale Orta açılış konuşmalarını yaparken, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İdil Karademirlidağ Suher de kampın ilk gününde katılım sağladı.
 
Kampın 3. gününde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakemlerle bir araya gelerek, deprem nedeniyle spor camiasının hep birlikte olduğunu ve Omuz Omuza kampanyasıyla bunun daha da büyüyeceğini belirttikten sonra sezonun geri kalanında hakemlere başarı dileklerini iletti.
 
17-27 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Hakem Kampında, Süper Lig Hakemlerinin ve VAR kadrosunun (17-25 Şubat 2023), Süper Lig Yardımcı Hakemlerinin (22-25 Şubat 2023), 1. Lig Hakemlerinin ve Yardımcı Hakemlerinin (25-27 Şubat 2023) katılımı ile; MHK Başkanı Prof. Dr. Lale Orta ve MHK üyeleri koordinasyonunda, TFF VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in, UEFA Yardımcı Hakem Eğitmeni Sander van Roekel'in, Hakem Akademisi'nin, Ulusal Eğitimcilerin ve Prof. Dr. Ali Kızılet koordinasyonunda Fiziksel Performans ekibinin katkılarıyla TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teorik, uygulamalı olarak teknik, kişisel gelişim/farkındalık ve fiziksel performans konularında farklı çalışmalar gerçekleştirildi.
 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Hakem Kampı Yapıldı
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.