Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Mert Nobre MANİSACBÜ'lü öğrencilerle buluşuyor

0

SPOR 9.06.2020 21:36:25 1061 0
Mert Nobre  MANİSACBÜ

 

Brezilya asıllı Türk futbolcu Mert (Marcio) Nobre, 11 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle buluşacak. ‘Sporculuktan antrenörlüğe: Mert Nobre’ başlığı adı altında öğrencilerle Microsoft Teams üzerinden bir araya gelecek futbolseverlerin sevdiği isim Mert Nobre, moderatörlüğünü Doç.Dr.Murat Akyüz’ün yapacağı seminerde sorulara içtenlikle cevap verecek. Futbolu bıraktıktan sonra Hatayspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Mert Nobre, geçmişte Süper Lig’de Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giymişti. Akhisarspor, Erzurumspor ve Hatayspor’da teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın ekibinde yer alan Mert Nobre, yine Hatayspor’da yardımcı antrenör olan ve aynı zamanda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölüm Koordinatörlüğü görevinde bulunan Murat Akyüz’ün sunumuyla öğrencilere unutulmaz bir vakit geçirmeyi planlıyor. Atletik Performans Antrenörü Doç.Dr. Murat Akyüz, tüm öğrencilerini Perşembe günü yayına beklediklerini ifade ederek, “Ülkemizin yaşadığı pandemi durumu nedeniyle bu süreçte farklı bir organizasyonla öğrencilerimizle buluşmak istedik. Gönül isterdi ki bunu Manisa’da bire bir sunumla yapalım ancak bugün ki şartlarda bu mümkün değil. Katılmak isteyenleri Perşembe günü saat 14:00’te Microsoft teams üzerinden (gydk0gq) koduyla seminerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

kaleiçi escort


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.