Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MELİSA KAZANDIĞI ÖDÜLÜ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Şehitler Ortaokulu öğrencisi Melisa Ağyol elde ettiği ödülün tamamını depremden etkilenen kardeşlerimize göndermek istediğini söyledi.

MANİSA-GENEL 11.02.2023 15:32:00 1487 0
MELİSA  KAZANDIĞI ÖDÜLÜ  DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

 

 

Suffe Okulunda Hz. Peygamber Efendimiz ’in Öğrencisi Olsaydınız O’na Ne Söylemek İsterdiniz Ortaokullar Arası Mektup Yarışmasında birinci olan    Şehitler Ortaokulu öğrencisi  Melisa Ağyol elde ettiği ödülün tamamını depremden etkilenen kardeşlerimize göndermek istediğini söyledi.

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, 24.11.2022 ve 03.02.2023 tarihleri arasında 17 ilçede  düzenlenen Suffe Okulunda Hz. Peygamber Efendimiz (sav) 'in öğrencisi olsaydınız ona ne söylemek isterdiniz mektup Yarışmasında Şehzadeler ilçesinde  dereceye giren öğrenciler belli oldu.

 

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ederken yarışmada 1.olan Şehitler Ortaokulu öğrencisi  Melisa Ağyol  iyiliğin yeryüzünde hala devam ettiğini, duyarlı Gençlerimizin var olduğunu bir kere daha bizlere  göstererek duygulu anlar yaşattı. Yarışmadan elde ettiği ödülün tamamını depremden etkilenen kardeşlerimize göndermek istediğini söyledi. 

Ağyol: "Bu yarışmayı düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kazandığım ödülü depremzede kardeşilerimize göndermek  istiyorum. Allah bizlere birdaha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Şehzadeler İlçe Şube Müdürü Salih Elmas konuşmasında "Allah’ın terbiye ettiği yüce ahlak sahibi, canımızdan ziyade sevdiğimiz ve O’nu sevmekle Rabbimizin sevgisini kazanabileceğimiz Sevgili’nin hayat hikâyesini, Ashâb-ı Kiramı takip eden nesil Kur’ân öğrenir gibi öğrenmiş ve çocuklarına titizlikle öğretmişlerdir. Bunun için gelecek nesillerimizin ahlak - terbiye ve yaşam düsturunun daha manalı ve etkin olması açısından Peygamber Efendimizin (s.a.v) yaşantısını, mücadeleci ruhunu anlamalı ve kendi yaşantımıza yön vermeliyiz" diyerek dereceye giren gencimize ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.