Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

MCBÜ'nün Çevre Düzenlemesi Yunusemre'den

0

BÖLGE 30.09.2016 12:39:44 1099 0
MCBÜ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi, Yunusemre Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile güzelleşti.

MCBÜ’nün Manisa’ya ve Yunusemre’ye katkısının büyük olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Manisa’nın en büyük ve yoğun hastanesi olan MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesinin, Üniversite ve hastane yönetiminin talebiyle hastane bahçesinde yaptıkları çalışmalar sonucunda güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getirdi.

Her gün binlerce kişiye şifa dağıtan MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesinden vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yararlanabilmesi için çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Manisa Celal Bayar Üniversitesi hepimizin. Yunusemre Belediyesi, MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesinde yaptığı çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasıyla bize önemli bir katkıda bulundu. Bu çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.