MCBÜ Öğrencileri Türkiye İnovasyon Haftasına Katıldı

0

BÖLGE 16.12.2016 13:55:33 1206 0
MCBÜ Öğrencileri Türkiye İnovasyon Haftasına Katıldı

Ekonomi, spor, sinema gibi birçok konunun ele alındığı; profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve öğrencileri buluşturan etkinlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi de yer aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisine bağlı 30 bin üniversite öğrencisi arasından seçilen iki bin kişilik İnovaTİM ailesinde yer alan MCBÜ öğrencileri Sefa Arslan, Kübra Mumcu, Süleyman Demirdal, Merve Çapan, Gökay Alp Arslan, Alpay Karabüber ve Müge Çetin üniversiteyi temsil etti.

İnovaTİM MCBÜ lideri Sefa Arslan; daha inovatif ve bilgi çağı ekonomisine sahip yeni nesil bir üniversite olmak için; projeler, etkinlikler ve gezilerle arkadaşlarını daha çok bilinçlendireceklerini söyledi. Ayrıca daha inovatif öğrenci olma konusunda kendilerini destekleyen Ekonomi Bakanlığına, Türkiye İhracatçılar Meclisine ve MCBÜ yönetimine teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Akhisar Esnafından Merhum Ferdi Zeyrek İçin Su Hayrı

Manisa'da 34 Yıl Hapis Cezalı Cezaevi Firarisi Yakalandı

Eğitim-İş’ten Manisa’da Liyakat ve Adalet Çağrısı

Sözler Tutuluyor Yollar Yapılıyor

Şenol Özkaya: “Ormanı Ormancı Değil, Sevgi Korur”

BAŞKAN KAYSERİLİ VE CHP HEYETİ MAHALLE HAYIRLARINA KATILDI

Gözde Aytaç: “Manisa Tarımı Doğru Politikalarla Yükselir”

  • Çarşamba 40.4 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Perşembe 40.8 ° / 18.1 ° Güneşli
  • Cuma 42 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.