Maski Sarıgöl'de Malzeme Deposu İnşa Edecek

0

GÜNDEM 29.09.2016 14:59:42 1270 0
Maski Sarıgöl

MASKİ Genel Müdürlüğü, il geneline altyapı hizmeti sağlarken, bu hizmetlerin vatandaşlara en kaliteli ve hızlı biçimde ulaştırılması için de çalışmalar yürütüyor. MASKİ, Sarıgöl ilçesinde yapılacak altyapı işlemlerinde kullanılacak olan malzemelerin sağlıklı şekilde depolanması amacıyla ilçe merkezine şantiye inşa edecek. Şantiye olarak kullanılacak alanın inşaat işlemleri öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ile Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk incelemelerde bulundu.
1 milyon 380 bin nüfusu ve 17 ilçesiyle büyük bir il olan Manisa’nın ilçelerine, altyapı işlemlerinde kullanılacak malzemelerin hızlı bir şekilde sevkiyatının yapılması için belli ilçelere şantiye inşa edilecek. Bu sayede ilçelerde altyapı çalışmalarında hem de yaşanabilecek arızalarda merkezden malzeme temin etme durumu ortadan kalkacak. Böylelikle hem ekonomik açıdan tasarruf hem de vatandaşlara verilen hizmetin daha hızlı bir şekilde ulaşması sağlanmış olacak. (İHA)

Yunusemre’de İlkokul Bahçesindeki PVC Kulübe Yandı

Başkan Çetin Akın: “Turgutlu İçin Üretiyor, Her Can İçin Çalışıyoruz”

Bozköy Deresi Rekreasyon Alanı İçin Temizlik Başladı

Yunusemre’de Çöp Evden 13 Kamyon Atık Çıkarıldı

Akhisar Zeytin İhtisas OSB’de Başkanlık Görevine Ekrem Kayserili Seçildi

Özel Güvenlik Haftasında Anlamlı Ziyaret

Emniyet Teşkilatından Anlamlı Destek: "Kan Ver, Hayat Kurtar"

CHP Şehzadeler’den Durbay’a Tam Destek: “Görevde ve Yanındayız”

  • Perşembe 40.8 ° / 18.1 ° Güneşli
  • Cuma 42 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.6 ° / 21.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.