MASKİ'den Gece Mesaisi

0

BÖLGE 12.07.2020 15:42:57 1045 0
MASKİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Merkezefendi Mahallesi Moris Şinasi Çocuk Hastanesi’nin yer aldığı kavşakta içme suyu ana borusunda yaşanan arızaya gece saat 00.30’a kadar müdahalede bulundu. Hattaki arızayı özverili bir şekilde tamir eden ekipler vatandaşın herhangi bir mağduriyet yaşamasına izin vermedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Merkezefendi Mahallesinde dün akşam saatlerinde içme suyu ana hattında bir arıza meydana geldi. Ekipler ilk olarak trafik akışının yoğun olduğu noktada gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Moris Şinasi Çocuk Hastanesinin olduğu kavşakta meydana gelen arızaya gece 00.30’a kadar özverili bir şekilde müdahale eden ekipler, hattaki tamir işini tamamlayarak vatandaşı mağdur etmedi.
 

Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

Anahtar Kelimeler: maski-den-gece-mesaisi
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 8.4 ° / 1 ° false
  • Pazar 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.