Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSASPOR'DA YENİ BAŞKAN MURAT YÖRÜK OLDU

1

SPOR 16.01.2020 22:30:22 876 0
MANİSASPOR

 

Manisasporun geçtiğimiz Perşembe günü çoğunluk sağlanamaması gerekçesiyle  ertelenen olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Murat Yörük seçildi.

Mevcut başkan Bülent Baygeldi’nin aday olmadığı kongre Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapıldı. Olağanüstü Kongreye katılan 51 üyenin oyunu alan Murat Yörük, kulübümüzün yeni başkanı oldu. 

Murat Yörük, “Her şeyimiz şeffaf olacak”

Yeni başkan  Murat Yörük, yaptığı açıklamada, 'Manisaspor bizim sevdamız. Manisa halkı ve taraftarımızla birlikte hep beraber ne yapılması gerekiyorsa yapacağımıza ve Manisaspor'u en adil şekilde yöneteceğime şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum. Her şeyimiz şeffaf olacak. Manisaspor arması ve ismi yaşayacak. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Manisaspor’u layık olduğu yerlere getireceğiz.' dedi.
Murat Yörük başkanlığındaki yeni yönetimimiz şu isimlerden oluştu:
'Çağlayan Uzunlar, Burak Işıklar, Bora Özcan, Osman Sönmez, Kadri Güngüler, Serkan Özşen, Haşim Çelik, Taner Kestaneci, Hasan Tok, Yasin Okay, Mahmut Güler, Ufuk Akgün, İsa Yavaş, Bekir Talha Sevinç


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.