Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisaspor Kulüp Başkanı Yörük Ankara'da!

1

SPOR 25.06.2020 16:56:34 704 0
Manisaspor Kulüp Başkanı Yörük Ankara


Manisaspor Kulüp Başkanı  Murat Yörük ve yöneticiler, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu
Manisaspor Kulüp Başkanı Murat Yörük ve yöneticiler  Kadri Güngüler ve Yasin Okay, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Kulüp Başkanımız Murat Yörük, Manisaspor forması ve Mesir Macunu hediye etti.

Manisaspor Kulüp Başkanımız Murat Yörük ve yöneticiler Kadri Güngüler ve Yasin Okay, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Manisalı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Murat Yörük ve yöneticiler Kadri Güngüler ve Yasin Okay, Dağ’a isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisaspor forması ve mesir macunu hediye etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın ardından Kulüp Başkanı Murat Yörük ve yöneticiler Kadri Güngüler ve Yasin Okay, sırasıyla Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ak Parti İzmir Milletvekili eski milli futbolcumuz Alpay Özalan ve Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’ı ziyaret etti. Kendilerini Ankara'da kabul eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Murat Yörük, 'Manisasporumuz hakkında fikir alışverişi için Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz oldukça olumlu geçti. Manisaspor için herşey güzel olacak. Kendilerine bir kez daha Manisaspor camiası ve şahşım adına teşekkür ediyorum.' dedi.  
 
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.