Bugün, 17 Haziran 2025 Salı

MANİSASPOR’DA MADDİ SIKINTI DEVAM EDİYOR

1

SPOR 31.05.2017 17:14:33 1017 0
MANİSASPOR’DA MADDİ SIKINTI DEVAM EDİYOR

Manisaspor acil çıkış arıyor. Maddi sıkıntılarla boğuşan Siyah beyazlılarda Bahattin, Nuri, Uğur, Ozan, Berk, Mertan ve Savaş'ın ödenmeyen alacakları nedeniyle Futbol Federasyonu kanalıyla ihtar çektikleri kulüpte teknik direktör konusu da belirsizliğini koruyor. Son sırada devraldığı takımı kümede bırakmayı başaran teknik direktör Sait Karafırtınalar'la yola devam etmek isteyen yönetim, önce mali konuları çözmeye çalışıyor.


Yönetim, geçen sezon ödemeleri, yeni sezon peşinatlarının yanı sıra eski futbolculardan Iwanski, Makukula ve Portekiz kulübü Benfica'ya olan bonservis borcunu ödeyebilmek için para arıyor. Manisaspor, eski borçlarını kapatamazsa hem yeniden puan silme hem de transfer yasağıyla karşı karşıya kalacak.

TFF’ye başvuran Nuri ve Mertan'ın sözleşmeleri sona erdi. Manisaspor 'da attığı 11 golle takımı sırtlayan Bahattin'in adı da Gaziantepspor'la anılıyor. Bahattin, serbest kalırsa istediği kulübe bonservissiz gidecek.

SPOR SERVİSİ

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

  • Salı 34 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.