MANİSASPOR 3.LİGE DÜŞTÜ

1

SPOR 18.03.2019 12:04:10 1092 0
MANİSASPOR 3.LİGE DÜŞTÜ


TFF 2.lig beyaz grupta mücadele eden Manisaspor, 27.haftada Ankara Demirspor’a mağlup olarak bitime 7 hafta kala 3. Lig’e düştü. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’da mücadele eden ve bu sezon 15 puan silme cezası alan, ligde de genç kadro ile mücadele eden Manisaspor bitime 7 hafta kala 3. Lig’e düştü.
İlk yarısı 0-0 biten maçta Ankara Demirspor karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyetle lige veda eden Manisasporlu futbolcular, maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.
GÖZ YAŞLARI... 
Müsabakanın bitiş düdüğü sonrası, siyah-beyazlı futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Ankara Demirsporlu futbolcular Manisasporlu futbolcuları teselli etti. Mehmet Can Kocabaş, Furkan Parsak ve Deniz Çörtlen, göz yaşlarına hakim olamazken, bu oyuncuları teknik direktör Kazım Akgün ve Ankara Demirsporlu futbolcular teselli etti.

Turgutlu’da Can Dostlara Yeni Yuva: Doğal Yaşam Alanı Projesi Başlıyor

Yunusemre Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda Yeni Dönem: Başantrenörlük Görevi Seda Çarıkçı’ya Emanet

Manisa FK ile American Life Arasında Eğitimde Güç Birliği

Manisa Büyükşehir’den Kurumsal Kaliteye Yatırım: ISO 9001 Eğitimleri Devam Ediyor

Manisalılar Serinliğin Adresini Biliyor: Olimpik Havuz Hafta Sonu Doldu Taştı

Manisa’da Uyuşturucuya Geçit Yok: Temmuz Ayında 421 Şüpheli Yakalandı, 49 Kişi Tutuklandı

30 Yıl 2 Ay Hapis Cezası Bulunan H.Ç. Akhisar’da Yakalandı

Turgutlu’nun Kadın Basketbol Takımı Parkelere Döndü: Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Anahtar Kelimeler: manisaspor-3-lige-dustu
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli
  • Çarşamba 36 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Perşembe 35.7 ° / 23.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.