Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MANİSALI ŞAİR VE EKİBİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeride'de hissedilen 7,4 depremin ardından Manisalı şair Aytekin Karapaça ve kürecik tv genel müdürü kurduğu ekip ile deprem bölgesine giderek yardımda bulundu.

MANİSA-GENEL 13.02.2023 15:04:00 1147 0
MANİSALI ŞAİR VE EKİBİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

 

 

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm Türkiye'yi derinden sarsan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından, deprem olan bölgelere yardımlar yağdı. Daha öncede kitap satış gelirlerinin tümünü burslu öğrencilere bağışta bulunan Manisalı şair Aytekin Karapaça ve kürecik tv genel müdürü bu seferde kurduğu ekip ile deprem bölgesine giderek yardımda bulunup, evlerini 5 kişiye açtı.

Kurduğu ekiple birlikte yardımda bulunan Manisalı şair Aytekin Karapaça yaptığı açıklamada;

"Kürecik tv genel müdürü arkadaşım sayın Hüseyin Ergün ile birlikte deprem haberini aldığımız günden beri değerli dostlarımın teveccühü ile kendi aramızda bir ekip kurarak depremden etkilenen insanlara yardım kampanyası başlattık. Bizi tanıyan ve bize yakın olan insanların olan güveni ile baya maddi ve manevi yardım topladık. Depremin beşinci gününde topladığımız yardımlarla bölgeye ulaştık. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız. İlk etapta İzmir'de 5 kişilik yer ayarladık. bir süre masraflarını tamamıyla biz karşılayacağız. İnsan olmak bunu gerektirir. Her hangi bir kurum veya kuruluş ile beraber değiliz, bizim yaptığımız insanî harekettir. Bu yaraları beraber saracağız kimse kendisini yalnız hisetmesin, bu ülke çok zor günlerden geçti evvelAllah hepsinin üstünden geldik. sırada bu depremin yaralarını sarmak var. Ben ve arkadaşlarım adına malatya ya destek için kollarını sıvayan değerli arkadaşlarıma ve insanlık için çıkarsız mücadele eden Güzel yürekleri insanlara teşekkür ediyorum. Bu ülke bizim hepimizin, Bir gün insanlık kazanacak ve siz değerli basın emekçilerine duyarlık gösterdiğiniz içinde teşekkür ederiz." Diye kaydetti.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.