Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

Manisalı şair Aytekin Karapaça, Yeşil Adam Prodüksiyon tarafından düzenlenen törende yılın en iyi şairi seçildi ve "Yılın En İyi Şair" ödülüne layık görüldü.

MANİSA-GENEL 8.05.2024 13:47:00 887 0
Manisalı Şair Aytekin Karapaça

 

Manisalı şair Aytekin Karapaça, Yeşil Adam Prodüksiyon tarafından düzenlenen törende yılın en iyi şairi seçildi ve "Yılın En İyi Şair" ödülüne layık görüldü.

Ünlü sanatçı ve sunucu Uğur Arslan'ın sunumuyla Kocaeli Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende yılın en iyileri ödüllendirildi. Törene Aytekin Karapaça'nın yanı sıra Ali Sürmeli, Aydoğan Tayfur, Engin Benli, Fatih Bulut, sosyal medya fenomeni YTL Osman olarak bilinen Osman Yavuz, Ramazan Demir ve Bülent Avcı gibi birçok ünlü isim katıldı.

Karapaça, ödülü alırken yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bugün burada sizlerle birlikte olmak ve bu anlamlı ödülü almak beni tarifsiz bir mutlulukla dolduruyor. Bu ödül sadece benim için değil, sanatın ve edebiyatın gücüne inanan ve bu gücü yaymak için çalışan tüm insanlar içindir. Sanata ve edebiyata olan tutkum çocukluğumdan beri var, kendimi ifade etmenin ve dünyayla bağlantı kurmanın en iyi yolu olduğunu her zaman hissettim. Şiirler okumak ve yazmak bana farklı dünyaları keşfetme ve farklı bakış açıları kazanma imkanı verdi. Sanat ise duygularımı ve düşüncelerimi özgürce ifade etmemi sağladı. Sanatın ve edebiyatın toplumda önemli bir yeri olduğuna inanıyorum. Sanat, bize kendimizi ve dünyayı daha iyi anlamamıza yardımcı olur. Bizi farklı kültürlerle tanıştırır ve empati kurmamızı sağlar. Edebiyat ise hayal gücümüzü besler ve bizi yeni fikirlere yönlendirir.
Genç sanatçılara ve edebiyatçılara tavsiyem, tutkularının peşinden gitmeleri ve asla pes etmemeleridir. Yaratıcı süreç zor ve çetin geçebilir, ancak pes etmemek ve çalışmaya devam etmek çok önemlidir. Unutmayın, her birinizin dünyaya sunacak eşsiz bir hikayesi ve bakış açınız var. Bana bu ödülü vermeyi seçen jüri üyelerine ve beni her zaman destekleyen aileme, dostlarıma ve sevdiklerime tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu ödül benim için büyük bir motivasyon kaynağı ve bundan sonra daha da güzel eserler ortaya koymak için beni daha da hırslandıracaktır.

Bundan ötürü Başta Yeşil Adam Prodüksiyon olmak üzere herkese sonsuz Teşekkür ederim" Dedi.

Manisa edebiyatına önemli katkılar sağlayan Aytekin Karapaça'nın bu başarısı, şehri ve edebiyat severleri gururlandırdı. Karapaça'nın şiirleri, derin duyguları ve özgün bakış açısıyla öne çıkıyor. Eserlerinde doğa, aşk, vatan ve insan sevgisi gibi temalara yer veriyor.
Aytekin Karapaça'nın bu başarısı, Manisa'nın edebiyat ve sanat alanındaki önemli potansiyelini de gösteriyor.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.