Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

MANİSALI ENGELLİLER DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

Deprem bölgesine giderek afetten zarar gören vatandaşları ziyaret eden Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ihtiyaç malzemesi temini için çalışma başlattı.

MANİSA-GENEL 12.03.2023 00:00:00 1254 0
MANİSALI ENGELLİLER DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

 

 

 

 

Geçtiğiniz hafta deprem bölgesine giderek afetten zarar gören vatandaşları ziyaret eden Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ekibi ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek ihtiyaç malzemesi temini için çalışma başlattı.

Sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki izlenimlerini paylaşarak ihtiyaç sahipleri için bağışta bulunma çağrısı yapan Başkan Yıldız toplanan yardımları en kısa sürede depremzedelere ulaştıracaklarını belirtti.

Yıldız, DGYD Haber Ajansı muhabirine başlattıkları çalışmayla ilgili olarak da şu açıklamada bulundu: "Anadolumuzda depremden sağ çıkan çok sayıda engelli kader arkadaşlarımız var. Halen olumsuz koşullar nedeniyle köylerimize yeteri kadar yardım ulaşmıyor. Adıyaman ilimizde de durum aynı, bu nedenle değerli hayırseverlerimizden, kıymetli arkadaşlarımızdan rica ediyorum, fitre ve zekatlarınızı şahsen bildiğiniz, tanıdığınız gönüllülere teslim edin, birinci elden ulaştırmaya çalışın, çünkü bağış ve yardımları depolara gidip alamayan yaşlı ve engellilerimiz var, ulaşım için taşıtları yok, köylerde bulunan vatandaşlarımız çok mağdur. Bir çok ailemizin, özellikle bayan çamaşırına, çorabına, pijamasına, yine çocuk eşyalarına, bebek bezine ihtiyacı var, ayakkabı, terlik de çok önemli ihtiyaç, Allah nasip ederse Arife günü Bedensel Engelliler Derneğimiz olarak ve Şehzadeler Belediyemizin tam donanımlı engelli aracımızla yine bu köylere gideceğiz, bağışlayacağınız bu ihtiyaç malzemelerinin üzerine isimlerinizi ve cep telefonlarınızı yazarak teslim edeceğiz, sizi arayıp teşekkürlerini ileteceklerdir.

Gıda ve yiyecek ihtiyaçları yok. Bizzat gittim, gördüm, yaşadım, bağızlarınızı derneğimize getirebilirsiniz veya biz gelip alabiliriz, şehir merkezine herkes ulaşıyor, önemli olan mağdur durumdaki uzak köylermiz."


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.