Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisalı Muhtarlar Yollardan Memnun

0

BÖLGE 4.11.2020 20:17:23 2893 0
Manisalı Muhtarlar Yollardan Memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı ilçesinde yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle muhtarları yapılan yollardan memnuniyetlerini ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Gökçeköy Mahalle Muhtarı Zafer Deşek, yapılan yol çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’ya çiçek takdim etti.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından tamamlanan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, muhtarların görüşlerini aldı. Saruhanlı ilçe ziyaretinde Öztozlu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve ilgili mahalle muhtarları eşlik etti. Öztozlu, Saruhanlı ilçesine bağlı Sarıçam, Bahadır, Seyitoba, Gökçeköy ve Koldere mahallelerini ziyaret ederek tamamlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Tamamlanan yol çalışmalarıyla ilgili görüşlerini dile getiren muhtarlar görüşlerini iletti.
Sarıçam Mahalle Muhtarı Saim Yıldız, “Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Kalemli-Sarıçam arası çok perişan bir durumdaydı, şimdi çok mükemmel bir yol oldu. Paşaköy-Sarıçam arası yenilendi. Barajın etrafında bir yolumuz vardı, baraj kapandığı zaman geçemiyorduk. Şu an çok güzel oldu, bütün Sarıçam mahallesi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Bahadır Mahalle Muhtarı Cengiz Mersin, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yollarımız daha önce çok bozuktu, şimdi yapıldı çok güzel oldu” diye konuştu.
Seyitoba Mahalle Muhtarı Ali Çetinkaya, “Bölgemiz mermer ocağı bölgesi. Aynı zamanda zeytincilik de yoğun olarak yapılıyor. Ticari faaliyetler yüksek olan bir bölge. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum. Yolumuzun önceki hali kötüydü. Çukurlar vardı, ağır tonajlı araçlar geçiyordu. Yolun yapılmasıyla birlikte yolumuz yenilendi. Daha kaliteli bir yola kavuştuk” ifadelerini kullandı.
Gökçeköy Mahalle Muhtarı Zafer Deşek, “Yapılan çalışmalardan dolayı efsane başkan Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim mahallemizde 2 yıl içinde alt yapıların yenilenmesini sağladı. Mahallemizden ilçemize ulaşımı sağladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kayışlar-Yeni Osmaniye hattında gittiğimizde yolumuz 28-30 kilometre civarında. Bu yolu kullanırsanız 18 kilometre. Hem ekonomimize katkı sağlıyor hem de araçlarımızın yıpranmasını önlüyor. Cengiz Ergün başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Taşdibi Mahalle Muhtarı Ali Çakar, “Vatandaşlarımız bu yollardan faydalanıyor. Bu yollar öncelikle vatandaşlarımızı birbirine yaklaştırıyor. Zeytin üretimi yapıyoruz, eskiden yollar bozuk diye bir tüccar geliyorsa, yollar yapıldı diye şimdi üç tüccar geliyor. Daha güzel fiyatlara ürünlerini satma imkanı yakaladılar. Ulaşımımız kısaldı. Yapanlardan, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Özellikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, “Eskiden bu yolumuz çamur ve kötü durumdaydı. Cengiz Ergün başkanım 3 sene önce bu yolun altyapısını tamamladı. Güzel bir hale geldi. Şu an güzel bir asfaltımız var. Üç karaağaçlar dediğimiz mevkii dediğimiz Çavuşoğlu’na bağlantı yolumuzdur. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.