Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSALI KARDEŞLER HARÇLIKLARINI KAMPANYAYA BAĞIŞLADI

1

GÜNDEM 9.04.2020 14:48:25 758 0
MANİSALI KARDEŞLER HARÇLIKLARINI KAMPANYAYA BAĞIŞLADI

Manisalı iki kardeş örnek bir davranış göstererek bilgisayar almak için biriktirdikleri paraları kampanyaya bağışladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Biz bize yeteriz Türkiyem sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına destekler devam ediyor. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi’nde oturan ve Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu 5. Sınıfa giden Ezgi Özkaraca (11), abisi Ercan Özkaraca (12) ile birlikte ödevlerini yapacağı bilgisayarı almak için kumbarasında biriktirdiği yaklaşık 350 lirayı kampanyaya bağışladı. İki kardeşin de yaşlarının 20 yaşından küçük olmasından dolayı bağış yapmak istedikleri durumu Şehzadeler Kaymakamlığına bildirdiler.  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ailesi ziyaret ederek çocukların yaptığı bağışı teslim aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyen Ezgi Özkaraca, “Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrıya dayanamadım. Cumhurbaşkanımızla tanışmak istiyorum, onu çok seviyorum. Çok sıkıntılar çektik. Ama kampanyaya duyarsız kalamadık. Abimle birlikte 2 ay boyunca para biriktirdik. Bilgisayar alacaktık. Babamlar, teyzemler, amcamlar harçlık veriyordu. Topladığımız parayı kampanyaya bağışlamaya karar verdik. Yaşımız küçük olduğu için dışarı çıkamadığımızdan Şehzadeler Kaymakamlığımıza haber verdik” diye konuştu.  

İki kardeşin örnek davranışı nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, “ Allah sizi hayırlı etsin.  Yaptığınız davranıştan etkilendik. Siz evden çıkamadığınız için biz geldik. İnsanlarımız sağ olsun çeşitli şekillerde yardımcı oluyorlar. Duyarlılığını gösteriyorlar. Bazen kurallara uyma konusunda problem gösterenler oluyor. Ama olumlu örnekleri de göstermemiz lazım. Bu aldığım paraları bir tutanağa geçirerek ilgili adrese göndereceğiz. İkinizi de çok teşekkür ediyorum” dedi. Çaykara, Ezgi’nin Cumhurbaşkanı ile tanışma isteğini Manisa’ya geldiklerinde kendilerine ileteceklerini söyledi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.