Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MANİSA'DA YÜKÜMLÜLERE KADEM SEMİNERİ

Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve KADEM arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde denetimli serbestlik kapsamında bulunan yükümlülere yönelik seminer gerçekleştirildi.

ASAYİŞ 24.10.2022 19:22:00 3050 0
MANİSA

 

KADEM Psikologları tarafından gerçekleştirilen “Güven Toplumun İnşası, Şiddetin Anatomisi” konulu seminere denetimli serbestlik tedbirine tabii tutulmuş yükümlüler katılım sağladı. Denetimli Serbestlik Sisteminde yükümlüleri; alternatif bir infaz yöntemi olarak tekrar suça karışmanın önüne geçilebilmesi amacıyla sosyal yaşam içerisinde topluma kazandırmak amaçlanıyor. Denetimli Serbestlik sürecinde psiko-sosyal görüşmeler, eğitim faaliyetleri ve meslek edindirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Müdürlükler bu süreçleri kendi kurumsal kapasitelerinin yanı sıra paydaş kurumlardan da aldıkları desteklerle yürütüyor. Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve KADEM arasında gerçekleştirilen işbirliği ile denetimli serbestlik tedbirine tabii tutulmuş yükümlüler kişisel gelişim eğitim programlarına katılım sağlayacaklar. Yunusemre, Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde bulunan yükümlülerin katılım sağlayabileceği eğitimler; aile içi ve sosyal rollerini dengelemesi adına, kadın hakları ve fırsat eşitliği konusunda toplumda ortak bilinç oluşturulmasını sağlamak, kadınların aile içinde ekonomik, sosyal ve kültürel hayatta üretken bireyler olmalarını desteklemek, kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarının artırılması için oluşturulacak meslek atölyelerinde iş ve meslek sahibi olabilmeleri ve en önemlisi de topluma kazandırılması amacıyla kamu sivil toplum işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.