Manisa'da Seçmen kağıtları muhtarlıklarda dağıtılıyor.

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Milletvekili Seçimleri kapsamında Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği seçim takvimi işliyor.

MANİSA-GENEL 27.04.2023 14:20:00 1936 0
Manisa

 

 


14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Milletvekili Seçimleri kapsamında Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği seçim takvimi işliyor. Manisa Seçim Kurulu-Seçim Müdürü Faruk Kanber, seçmen kağıtlarının 24 Nisan itibariyle muhtarlıklarda dağıtılmaya başlandığını ifade ederek, vatandaşların muhtarlıklara gidip seçmen kağıtlarını alması gerektiğini söyledi. Kanber ayrıca vatandaşların YSK internet sitesinden nerede hangi sandıkta oy kullanabileceğini bakmasını belirtti.

Manisa’da Sivil Katılım Stratejisi tanıtıldı

Oyun Akhisar’da sahne aldı: tiyatro dolu gece

MASKİ Narlıdere’nin 15 Yıllık Su Çilesine Son Verdi

Demirci’de 74 Milyonluk Asfalt Yatırımı Sürüyor

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

Turgutlu’da 83 bin sentetik ecza ele geçirildi

YUNUSEMRE ZABITADAN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETLEME

Selçuk Özdağ’dan kira vergisi istisnasına tepki

  • Pazar 5.3 ° / 3.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false
  • Salı 7.7 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.