Manisa'da Okul bahçesi adeta bir sanata dönüştü.

Manisa’da İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde öğrenciler birbirinden güzel eserleri sergiledi.

26.05.2022 00:00:00 1740 0
Manisa

 

2022 yılı Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında mesleki eğitim öğretim ve yeşil dönüşüm temasıyla canlı performans gerçekleştirildi. Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencileri Alan Şefleri Fatma Savurgun, Bülent Öztürk, Atölye Şefi Emel Karabıçak, öğretmenler Emel Köksal, Özgür Apak, Gamze Çakır Hondu eşliğinde canlı performans tuval çalışması gerçekleştirdi. Öğrenciler doğa ile iç içe olan bahçede birbirinden güzel resimler çizdi. Çizilen resimler ağaçlara asıldı. Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay, Şehzadeler İlçe Şube Müdürü Sabahattin Yurt, Okul Müdürü Okan Koç ile birlikte öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi. Gencay, öğrencileri ortaya çıkardıkları güzel eserlerden dolayı tebrik etti.

Grafik ve Fotoğraf Alan Şefi Fatma Savurgun, “2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası dolaysıyla yeşil dönüşüm temalı çalışmalar yaptık. Grafik ve Fotoğraf alanı 9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri katıldı. Sene sonu sergisi gibi bir sergi çalışması yaptık. Öğrenciler burada doğa temalı canlı performans gerçekleştirdi. 55’e yakın öğrencimiz katıldı” dedi.

 

 

 

Eğitim-İş Manisa’da işyeri temsilcilerine eğitim verdi

Büyükşehir’de Proje Üreten Belediye Modeli Güçleniyor

Salihli Hacıbektaşlı’da yeni tesisten ilk asfalt

Büyükşehir kendi asfaltını yollarda kullanmaya başladı

YUKUT, 1’inci yılını sergiyle kutladı

Manisa’da Güçlendirici Bakım Modeli Toplantısı

Zeytinyağında gıda güvenliği ve markalaşma Manisa’da ele alındı

Başkan Çetin Akın sel sonrası sahada

  • Pazar 5.7 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.6 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 5 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.