MANİSA'DA MESLEK LİSELERİ DEPREM BÖLGESİNE SEYYAR TUVALET ÜRETİYOR

Manisa’da meslek liseleri deprem bölgesindeki acil ihtiyaç malzemelerini üretiyor.

MANİSA-GENEL 17.02.2023 00:00:00 1496 0
MANİSA

 

 

Manisa’da Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenler ve öğrenciler Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkili olduğu bölgede önemli bir ihtiyaç olan seyyar tuvalet üretimine geçti. Okul tatil olmasına rağmen üretilen seyyar tuvaletler tamamlandığında deprem bölgesine gönderilecek. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, atölyeyi ziyaret etti, okul yönetiminden bilgi aldı.

Demirtaş, “Meslek liselerimiz ilk günden beri deprem bölgesi için üretiyor. Soba, uyku tulumu yaptılar. Acil ihtiyaçlardan biri olan seyyar tuvalet üretimine de başladılar. Katkı sağlayan okullarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 


 

Manisa’da Nuri Keser’den şehit annesine vefa

1m 18s boyunca düşündüm Nuri Keser'den şehit Mehmet Aktaş'ın ailesine vefa ziyareti

Manisa’da Nuri Keser’den şehit emanetine vefa

Manisa Büyükşehir’den asfalt seferberliği: hedef 120 bin ton

Manisa’da Engelsiz Sanat ve Sevgi Buluşması

İhracatın Yıldızları’nda Manisalı firmalara ödül

Moris Şinasi belgeseli Manisa’da seyirciyle buluştu

Manisa’da servis şoförleriyle ulaşım toplantısı

  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 3.6 ° / -0.9 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.