Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa'da Kaldırımlarda Motosiklet İşgallerine Yönelik Uygulama

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Zabıta ekipleri ve Trafik Polisi işbirliğinde İzmir Caddesi üzerinde motosiklet işgallerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

MANİSA - ASAYİŞ 1.08.2023 12:03:00 2146 0
Manisa



 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Zabıta ekipleri ve Trafik Polisi işbirliğinde İzmir Caddesi üzerinde motosiklet işgallerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

 

Vatandaşların caddeyi rahat bir şekilde kullanabilmesi için araç sahipleri uyarılarak, araçlarını motosiklet park yerlerine almaları sağlandı.  
 

 

Şehir merkezinde vatandaşların caddeleri rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Zabıta ekipleri ve Trafik Polisi ile birlikte İzmir Caddesi’nde motosiklet park işgali denetimi yaptı. Ekipler, UKOME Genel Kurulu’na istinaden belirlenen motosiklet/bisiklet park yerleri yerine gelişigüzel olarak park edilen araç sahiplerini uyardı, tespit edilen park yerlerine araçların park edilmesi sağlandı. Denetime ilişkin bilgilendirmede bulunan Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, “Vatandaşlarımızın kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri amacıyla rutin kontroller yapıyoruz. Ekiplerimiz, bu kez İzmir Caddesi üzerinde Trafik Polisi eşliğinde kaldırıma parklanma yapan motosikletleri denetledi. Araç sahipleri uyarılarak, motosikletlerini belirlenen parklanma noktalarına almaları sağlandı. Bu kapsamda muhtelif noktalarda denetimlerimiz devam edecek” diye konuştu.  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.