Manisa’da Hayra El Ele Derneği, 6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybedenleri andı

Manisa’da Hayra El Ele Derneği, 6 Şubat’ta meydana gelen ve ülkemizi derinden sarsan depremlerin ardından hayatlarını kaybedenleri andı.

MANİSA-GENEL 7.05.2023 16:45:00 1839 0
Manisa’da Hayra El Ele Derneği, 6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybedenleri andı

 

Manisa’da Hayra El Ele Derneği, 6 Şubat’ta meydana gelen ve ülkemizi derinden sarsan depremlerin ardından hayatlarını kaybedenleri andı. 

 

 

Manisa’da kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatan Hayra El Ele Derneği, depremlerde hayatlarını kaybedenleri unutmadı. Hayra El Ele Derneği önünde hayır yaparak 500 simit ve 500 ayran vatandaşları dağıttı. Vatandaşlar hayra yoğun ilgi gösterdi. 
Hayra El Ele Derneği Başkanı Süleyman Gül, “Dernek olarak depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygıyla anıyoruz.  Onların anınsa bu hayrı gerçekleştirdik. Destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.