Manisa'da Depremzedeler İçin Kayıt Masası Oluşturuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ekiplerinin de yer aldığı yardım kayıt masası Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde kurularak kayıtların alınmasına başlandı.

MANİSA-GENEL 16.02.2023 19:19:00 1160 0
Manisa

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, diğer yandan da depremzedelerin bölgeden tahliyesine başlanıldı. Aralarında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ekiplerinin de yer aldığı yardım kayıt masası Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde kurularak kayıtların alınmasına başlandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6’lık iki büyük depremden sonra bölgede devam eden arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Deprem felaketlerinin sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi tüm imkanlarıyla bölgede bulunan vatandaşların yardımına koştu. Arama-kurtarma çalışmalarından yardım çalışmalarına, araç ve ekipman desteğine kadar deprem bölgesi için seferber olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremzedeler için canla başla mücadele etmeyi sürdürüyor. Yapılan arama-kurtarma ve ihtiyaçların karşılanması çalışmalarının yanında depremzedelerin bölgeden tahliyeleri de bir yandan devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle bölgeden ayrılan depremzedeler kendilerine yardım edilmesi için oluşturulan kayıt masalarında kayıtlarını yaptırarak ihtiyaçlarının karşılanmasını bekliyor. Manisa Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde kurulan aralarında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ekiplerinin de yar aldığı yardım kayıt masasını ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili daire başkanlarının de yer aldığı inceleme ziyaretinde Başkanvekili Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak depremzedelerin yanında yer alarak, ihtiyaçlarının karşılanması noktasında imkanları seferber edeceklerini söyledi.

 

 

Ek küçük resmiEk küçük resmiEk küçük resmiEk küçük resmi

 

 

 

 

 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.