Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MANİSA’DA CAMİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI HEYECANI BAŞLADI

Manisa’da her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Yaz Kur'an Kursları Camiler Arası Futbol Turnuvası heyecanı Çok amaçlı kapalı spor salonunda başladı.

MANİSA -SPOR 4.08.2022 10:00:00 1630 0
MANİSA’DA CAMİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI HEYECANI  BAŞLADI

 

 

16 takımın mücadele edeceği Camiler Arası Futbol  Turnuvası Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübü ve İl gençlik koordinatörlüğü tarafından düzenlenen turnuva 15 gün sürecek.

Gayelerinin farklı Camilerde okuyan çocukların kaynaşması ve eğlenceli zaman geçirmesi olduğunu dile getiren Diyanet Gençlik Spor Kulübü başkanı Murat Emgener,

“Her yıl Yaz Kur'an Kurslarında Camiler arası futbol turnuvası düzenliyoruz. Artık bu turnuva gelenekselleşti. Yaz Kur'an Kursları başlar başlamaz Camilere gelen öğrencilerimiz futbol turnuvası ne zaman olacak diye soruyorlar ve heyecanla bu turnuvaları bekliyorlar. Bu yıl düzenlediğimiz turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyor, katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. ”açıklamasını yaptı.

Manisa İl Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Mahmut Gözcü de Yaz Kur'an Kurslarına gelen öğrencilerimizin hem öğrenmeleri hem de eğlenceli vakit geçirmeleri için İl Gençlik Koordinatörlüğü olarak ellerinden gelen   gayreti gösterdiklerini ifade ederek,

“Tüm ilçelerimizde cami bahçelerinde çeşitli oyunlar oynatarak çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyoruz ayrıca ilçelerimizde de camiler arası futbol turnuvaları da düzenliyoruz. Böylelikle çocukların öğrenirken eğlenmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Camiler Arası Futbol Turnuvası Manisa İl Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü yardımcısı Mehmet Yapar'ın vuruşuyla başladı.

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 22 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.