Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Manisa'da 2023-2024 okul sporları sezonu başladı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakaları Manisa’da da genç kızlar voleybol müsabakası ile başladı.

MANİSA -SPOR 12.10.2023 00:00:00 1524 0
Manisa


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakaları Manisa’da da genç kızlar voleybol müsabakası ile başladı.  
 

Okul Sporları Müsabakaları, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından müsabakalar Spor Lisesi ile Bahçeşehir Anadolu Lisesi genç kızlar voleybol maçıyla başladı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, okul sporları faaliyetlerinin sporun tabana yayılması açısından önemli olduğunu söyledi. Öztürk, “Bu dönem hedefimiz 30 bine öğrencimizi spor branşlarına katılımını sağlamak. Okul sporları ile çocuk ve gençlerimizin sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Geleceğin milli takım sporcuları buradan çıkacak. Amacımız daha fazla öğrenciyi spor branşlarıyla buluşturmak ve okul spor faaliyetlerine katılımını sağlamaktır. Okullarımızda bulunan öğrencilerimize her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceği bir atmosfer oluşturarak spor kültürünü kazanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı okul sporları müsabakalarında sporcularımıza ve öğretmenlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi. Açılış seremonisine Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Voleybol Manisa İl Temsilcisi Güliz Onater, Okul Sporları İl Tertip Komitesi, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.  
 

46 KATEGORİDE MÜSABAKALAR DÜZENLENECEK  
 

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Müsabakaları kapsamında, merkez ve tüm ilçelerdeki okulların takımları arasında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 46 ayrı kategoride müsabakalar düzenlenecek.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa' - sporları sezonu başladı
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.