MANİSA'DA SEZONUN İLK ERİĞİ TANE İLE SATILIYOR

1

EKONOMİ 29.03.2020 09:14:21 1186 0
MANİSA

Manisa’da sezonun ilk erikleri tezgahlarda yer almaya başladı. Kilosu 100 lira olan erikler 9’arlı paketler halinde 10 liradan satılıyor. İlkbaharın gelmesiyle birlikte portakal, mandalina, elmanın yerini erik, çilek, çağla badem almaya başladı. 
Ekonomik Manav Sahibi Mehmet Dizemen, “Havaların ısınmasıyla birlikte elmanın, mandalinanı, portakalın azalmasıyla beraber yeni sezonun erikleri,  çağla badem, çilekle girdik. Bundan sonra yeni erikler tezgahlarda yer almaya başlayacak.  Erikler Mersin’den geliyor. Orada küçük bodur ağaçları var. Oradan yetiştirilip illere gönderiliyor. Buna kayısı, yeni dünya, kirazda eklenecek. Kilosu 100 liraya geliyor. 1 paketi 100 gram, 90 gram gibi 10 liraya satılıyor. Yeni olduğu için paketlerde satılıyor, az az alınıyor. Bu sene müjdeli bir haber verebilirim. Bu sene ürün bol görünüyor. Meyvemiz Allah bir afet vermezse, herhangi bir sorun olmazsa meyvemiz bol olacak” dedi.

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yeni Eğitim Dönemi Coşkusu

"Kalıptan Eser'e Bir Düş Yolculuğu" Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Manisa’da Balıkesir Tanıtım Günleri Başlıyor

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN SAĞLIĞA BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA

Gelecek Partisi’nden Turgutlu Ovası’ndaki Hayvan Dramına Tepki

‘Adımla Manisa’ ile Sağlıklı Yaşam ve Ödüller Bir Arada Spot:

Manisa’da Servis Araçlarına Sıkı Denetim

Manisa FK Kupada 3. Tura Yükseldi

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.