Manisa’da Hissedilen Deprem Sonrası İlk Açıklama

Merkez üssü Balıkesir’in Sındırgı ilçesi olan ve Manisa’da da hissedilen deprem sonrası yazılı bir açıklama yapıldı.

GÜNDEM 10.08.2025 21:16:03 245 0
Manisa’da Hissedilen Deprem Sonrası İlk Açıklama

(MHA) - Manisa Valiliği’nden alınan ilk bilgilere göre, il sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi. Açıklamada, “Valiliğimizin tespitlerine göre Manisa’da herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürmektedir. Gerektiğinde Sındırgı ilçesine yardım ve desteklerimiz hızla ulaştırılacaktır.” denildi.

Depremi hisseden tüm vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletilirken, hem Manisa’da hem de depremden etkilenen bölgelerde sürecin yakından takip edildiği ve gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

Manisa Tarım Fuarı 4 Gün Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

Başkan Balaban: “Atatürk’ün Vizyonu Yarınlarımıza Yön Veren Evrensel Bir Değerdir”

Vali Vahdettin Özkan: “Atatürk, Milletimizin Sonsuz İlham Kaynağıdır”

Yaşar Artar: “Atatürk’ün Eseri Olan Cumhuriyet, Milletimizin Ortak Vicdanı ve En Kıymetli Emanetidir”

Selçuk Özdağ’dan Parfüm Deposu Yangını İçin Meclis’e Soru Önergesi

ŞEHZADELER 100. YIL KIR BAHÇESİ AÇILIŞ ÖNCESİ YOL ENGELİNİ AŞIYOR

Başkan Ahmet Ağır ve Yönetimi mazbatasını aldı

Başkan Balaban: “Esnafımız Yunusemre’nin Bel Kemiğidir”

  • Pazar 21.4 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false
  • Salı 19.9 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.