Manisa'da Bonzai Kullandığı İddia Edilen 17 Yaşındaki Genç Öldü

0

ASAYİŞ 3.10.2016 12:52:08 1713 0
Manisa

Turgutlu’ya bağlı Sarıbey Mahallesi Kesteoğlu mevkiinde meydana gelen olayda, bölgeden geçen bir kişi, boş binada bir şahsın hareketsiz yattığını fark edince, olayı emniyet güçlerine bildirdi. Bölgeye 112 sağlık ekipleriyle birlikte polis ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan N.K.’nin (17) öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, gencin aşırı dozda bonzai kullanımından öldüğü iddia edildi.
N.K.’nin cenazesinin kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edileceği ve konuyla ilgili emniyet güçlerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.(İHA)

Başkan Hakan Şimşek’ten çarşı esnafına ziyaret

Büyükşehir 236 mahalleye ücretsiz internet götürdü

Salihli TSO Kent Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu

Turgutlu Belediyespor’da yılın son maç heyecanı

Manisa’da yeşil dönüşüm için sivil mutabakat

Emniyet Müdürü Aktaş’tan Bayındırlık’ta Huzur Turu

İyi Parti Akhisar Heyetinden Kaymakam Can’a Ziyaret

İbrahim Köse’den Şenol’a Ziyaret: Gündem Üretici

  • Perşembe 6.4 ° / 0.5 ° Güneşli
  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.5 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.