Manisa’da Atatürk’e Saygı Buluşması

Manisa, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’un dağıtıldığı, kültürel etkinliklerin düzenlendiği ve birlik sofrasının kurulduğu anlamlı bir güne tanıklık etti.

GÜNDEM 10.11.2025 21:15:29 173 0
Manisa’da Atatürk’e Saygı Buluşması

(MHA) - Şehri kucaklayan programda, gençlere tarih bilinci aşılandı ve ortak değerler pekiştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, geleceğimizin teminatı olan çocuklara ve gençlere, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini anlatan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’ hediye edildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ilçe başkanları, Genel Sekreter Yardımcıları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Dutlulu’dan Duygu Yüklü Not; “Bu millet sana minnettar Atam”

Etkinlikte, çocuklara ve gençlere Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele ve kuruluş dönemini anlatan eseri ‘Nutuk’ hediye edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, alanda hazırlanan anı tahtasına tüm Manisalıların hislerine tercüman olan “Bu millet sana minnettar Atam” notunu iliştirdi. CHP İl Başkanı İlksen Özalper, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’u, sadece bir tarih kitabı değil, aynı zamanda bağımsızlık ruhumuzun ve devrimlerimizin yol haritasıdır” ifadelerini kullandı.

Halkoyunları Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Etkinlik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halkoyunları Ekibi’nin gösterisi ile devam etti. Yöresel ezgiler eşliğinde sergilenen performans, etkinliğe katılan vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Etkinlik sonunda, pilav hayrı düzenlendi. Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Gastronomi Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen hayırda, vatandaşlara pilav ikram edildi.

Başkan Hakan Şimşek’ten çarşı esnafına ziyaret

Büyükşehir 236 mahalleye ücretsiz internet götürdü

Salihli TSO Kent Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu

Turgutlu Belediyespor’da yılın son maç heyecanı

Manisa’da yeşil dönüşüm için sivil mutabakat

Emniyet Müdürü Aktaş’tan Bayındırlık’ta Huzur Turu

İyi Parti Akhisar Heyetinden Kaymakam Can’a Ziyaret

İbrahim Köse’den Şenol’a Ziyaret: Gündem Üretici

  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.5 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 2.9 ° / -1.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.