Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Amatör Kulüpler Birliği, 21 Ocak’ta Giritligil Hotel’de kulüpleriyle kahvaltı buluşmasında bir araya gelecek.

SPOR 20.01.2026 13:30:03 20 0
Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

           (MHA)    Manisa’da amatör sporun gelişimi için önemli bir adım daha atılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Amatör Kulüpler Birliği iş birliğinde düzenlenecek organizasyonda, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri aynı masada buluşacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kahvaltı programı, 21 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da Giritligil Hotel’de yapılacak.

Toplantıda Manisa’daki amatör sporun mevcut durumu tüm yönleriyle ele alınacak. Kulüplerin karşılaştıkları ekonomik zorluklar, tesis ve saha ihtiyaçları, altyapı çalışmaları, malzeme desteği, ulaşım ve organizasyon desteği gibi başlıklar gündemde olacak. Kulüp başkanları ve yöneticileri, yaşadıkları sorunları doğrudan Büyükşehir Belediyesi yönetimine aktarma ve çözüm önerilerini ortak akılla şekillendirme fırsatı bulacak.

Programın, amatör spor kulüpleriyle yerel yönetim arasındaki iletişimi güçlendirmesi hedefleniyor. Buluşma sayesinde kulüpler arasındaki dayanışmanın artırılması, ortak projeler geliştirilmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik yeni adımların atılması bekleniyor. Özellikle altyapıdan yetişen sporcuların desteklenmesi, salon ve saha kullanımları ile turnuva ve lig organizasyonları gibi konuların detaylı şekilde ele alınacağı ifade ediliyor.

Manisa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Salih Pektaş, kahvaltı buluşmasının önemine dikkat çekerek, amatör sporun Manisa’da binlerce gencin hayatına dokunduğunu söyledi. Pektaş, “Amatör spor, Manisa’da binlerce gencimizin hayatına dokunan çok kıymetli bir alan. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle kulüplerimizle bir araya gelerek sorunları ortak akılla konuşmak, çözüm üretmek istiyoruz. Bu birliktelik, amatör sporun güçlenmesi adına son derece değerlidir.” ifadelerini kullandı.

Pektaş, tüm kulüp başkanları ve yöneticilerine davette bulunarak, “Manisa’da faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerimizi bu önemli buluşmaya davet ediyoruz. Birlik ve dayanışma içinde hareket ederek amatör sporu daha ileriye taşıyacağız.” şeklinde konuştu. Programın sonunda, toplantıdan çıkacak sonuçlar doğrultusunda yeni yol haritasının oluşturulacağı, önümüzdeki dönemde düzenli aralıklarla benzer istişare toplantılarının devam ettirileceği belirtildi.

Kahveciler Odası adayları Dostlar Meclisi’nde buluştu

Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

Manisa Berberler Odasında Adem Şahin yeniden başkan seçildi

Aziz Nesin oyunu Turgutlu’da beğeni topladı

Hacırahmanlı’ya 4 milyon euroluk altyapı yatırımı

Hakim Beytullah Kalay’dan U17’de altın madalya

Manisa’da elektrikli araç şarj ağı büyüyor

Manisa’da kültür, sanat ve edebiyat ödülleri verildi

  • Salı -3.7 ° / -9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba -3 ° / -7.2 ° Orta kuvvetli karlı
  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.