Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Amatör Kulüpler Birliği, 21 Ocak’ta Giritligil Hotel’de kulüpleriyle kahvaltı buluşmasında bir araya gelecek.

SPOR 20.01.2026 13:30:03 190 0
Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

           (MHA)    Manisa’da amatör sporun gelişimi için önemli bir adım daha atılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Amatör Kulüpler Birliği iş birliğinde düzenlenecek organizasyonda, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri aynı masada buluşacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kahvaltı programı, 21 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da Giritligil Hotel’de yapılacak.

Toplantıda Manisa’daki amatör sporun mevcut durumu tüm yönleriyle ele alınacak. Kulüplerin karşılaştıkları ekonomik zorluklar, tesis ve saha ihtiyaçları, altyapı çalışmaları, malzeme desteği, ulaşım ve organizasyon desteği gibi başlıklar gündemde olacak. Kulüp başkanları ve yöneticileri, yaşadıkları sorunları doğrudan Büyükşehir Belediyesi yönetimine aktarma ve çözüm önerilerini ortak akılla şekillendirme fırsatı bulacak.

Programın, amatör spor kulüpleriyle yerel yönetim arasındaki iletişimi güçlendirmesi hedefleniyor. Buluşma sayesinde kulüpler arasındaki dayanışmanın artırılması, ortak projeler geliştirilmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik yeni adımların atılması bekleniyor. Özellikle altyapıdan yetişen sporcuların desteklenmesi, salon ve saha kullanımları ile turnuva ve lig organizasyonları gibi konuların detaylı şekilde ele alınacağı ifade ediliyor.

Manisa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Salih Pektaş, kahvaltı buluşmasının önemine dikkat çekerek, amatör sporun Manisa’da binlerce gencin hayatına dokunduğunu söyledi. Pektaş, “Amatör spor, Manisa’da binlerce gencimizin hayatına dokunan çok kıymetli bir alan. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle kulüplerimizle bir araya gelerek sorunları ortak akılla konuşmak, çözüm üretmek istiyoruz. Bu birliktelik, amatör sporun güçlenmesi adına son derece değerlidir.” ifadelerini kullandı.

Pektaş, tüm kulüp başkanları ve yöneticilerine davette bulunarak, “Manisa’da faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerimizi bu önemli buluşmaya davet ediyoruz. Birlik ve dayanışma içinde hareket ederek amatör sporu daha ileriye taşıyacağız.” şeklinde konuştu. Programın sonunda, toplantıdan çıkacak sonuçlar doğrultusunda yeni yol haritasının oluşturulacağı, önümüzdeki dönemde düzenli aralıklarla benzer istişare toplantılarının devam ettirileceği belirtildi.

Arınç’tan MAGİD İftarında Manisa’ya Birlik Çağrısı

Akhisar Belediyesi Buğday Tarlalarında İlaçlama Çalışması Yaptı

Şehzadeler Belediyesi’nden Bahar Dönemi Yabancı Dil Kursları

Bahadır Yenişehirlioğlu’ndan Manisa’da Yoğun Program

‘Fotoğrafçı’ Orta Oyunu Yunusemre’de Tiyatroseverlerle Buluştu

Salihli’de Tarihi Eser Operasyonu: 2 Bin 800’ün Üzerinde Sikke ve Obje Ele Geçirildi

Manisa’da 8 Mart’ta Kadınların Gücü Sanat ve Yürüyüşle Anlatıldı

MHP Akhisar Kadın Kolları’ndan 8 Mart’ta Anlamlı Ziyaretler

  • Çarşamba 9.5 ° / 0.2 ° Güneşli
  • Perşembe 8.2 ° / 0.8 ° false
  • Cuma 8 ° / 3.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.