MANİSA'DA 23 NİSAN COŞKUSU

1

GÜNDEM 22.04.2020 19:49:22 1021 0
MANİSA

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.yılı kutlanacak.  Manisa’da her yıl çeşitli etkinlerle coşkulu bir şekilde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle evde kutlanacak. Manisalılar evlerde kutlanacak olan ile ilgili hazırlıklarına başladı. İl genelinde vatandaşlar balkonlarını Türk bayraklarıyla, Atatürk posterleriyle ve balonlarla süslemeye başladı. Çocuklar ise kendilerine armağan edilen bayramın coşkusunu yaşıyor.  Kimi çocuklar Türk bayraklı ve Atatürk resminin bulunduğu tişörtler giyerek, şarkılar, marşlar söylüyor. Bazı velilerde çocukların coşkusuna ortak oluyor.

Manisa’da Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Özlem Şahin isimli bir veli de elleriyle boyadığı, “100. Yıl 23 Nisan Bayramımız kutlu olsun. Evde kal” afişini evinin balkonuna astı.

yabancı escort bodrum

Yunusemre’de 17 Kilometrelik Yolda Asfalt Seferberliği Başladı

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Anahtar Kelimeler: manisada-23-nisan-coskusu
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.