Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Yıldız Spor Kulübü U10 Ligi’nde!

Manisa Yıldız Spor Kulübü bu yıl ilk kez düzenlenecek U10 Junior Champions League de yer almaya hazırlanıyor.

MANİSA -SPOR 11.05.2023 13:02:00 1828 0
Manisa Yıldız Spor Kulübü U10 Ligi’nde!

 

Manisa Yıldız Spor Kulübü U10 Junior Champions League de sahne alacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek U10 Junior Champions League, 3 grupta 19 takımın mücadelesine sahne olacak. Haziran’ın ilk haftası başlayacak müsabakalar çift devreli lig usulü oynanırken, grubunu ilk iki sırada tamamlayan kulüpler yoluna bir üst turdan devam edecek.  
 

Manisa Yıldız Spor Kulübü bu yıl ilk kez düzenlenecek U10 Junior Champions League de yer almaya hazırlanıyor. Haziran’ın ilk haftasında başlaması planlanan ve 19 takımın yer aldığı organizasyonda Manisa Yıldız Spor Kulübü C Grubu’nda mücadele edecek. 19 Takım 3 Grupta yer alacak ve ligde ilk iki sırada etabı tamamlayan kulüpler bir üst lige çıkmayı başaracak. Müsabakalar çift devreli lig usulü oynanacak. U10 Junior Champions League de C Grubu’nda bulunan Manisa Yıldız Spor Kulübü, Urla Belediyesi Spor Kulübü, Asarlık Gençlerbirliği Spor Kulübü, Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Çamdibi Spor Kulübü ve Salihli Spor Kulübü ile puan mücadelesi verecek. A Grubu’nda 1925 Manavkuyu Spor Kulübü, Anka Spor Kulübü, Gümüş Ordu Spor Kulübü, Güvercin Ada Spor Kulübü, Ayto Cüneyt Doğruer Spor Kulübü, Genç Ordu Spor Kulübü ve Çiğli Esentepe Spor Kulübü yer alırken, B Grubu’nda ise Manisaspor, Altın Genç Spor Kulübü, Aydın Yıldız Spor Kulübü, Akhisar Yıldırım Spor Kulübü, Bronz Ordu Spor Kulübü ve Pınar Gücü Spor Kulübü bulunuyor.  
 

ŞAHİN: “BU LİG İLK KEZ DÜZENLENİYOR”
 

Organizasyonun ülkemizde ilk kez düzenlenen 2013 Ligi olduğunu aktaran Altyapı Sorumlumuz Hüseyin Şahin, “Manisa Yıldız Spor Kulübü olarak çocuklarımızın gelişim kazanacağına inandığımız organizasyonlarda yer alması için çalışıyoruz. U10 Ligi de bizim için çok faydalı geçecektir. 3 Grup’ta birbirinden değerli kulüpler var. Farklı şehirlerden katılan kulüplerin 3 grupta mücadelesi çetin geçecektir. C Grubu’nda yer alacak takımımız çift devreli lig usulü maçlar sayesinde daha fazla rakip ile karşılaşma imkanı yakalayacak. Bu organizasyon onlar için iyi bir deneyim olacak. Tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.  
 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Manisa Yıldız Kulübü ’!
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.