Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MANİSA -MEDYA 24.01.2024 17:16:00 1189 0
Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

 

 

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

 

Vali Ünlü’yü Cemiyet Başkanı Ali Filizkan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler karşıladı. Vali Ünlü, Manisa’nın tarım ve sanayi alanında gelişmişliğine dikkat çekti, ancak turizmde istenilen noktada olunamadığını ifade etti. Manisa’nın birçok turizm destinasyonuna sahip olduğunu kaydeden Vali Ünlü, turizm altyapı birliğini hayata geçireceklerini açıkladı. 

 

Mesir Festivali ile ilgili konuşan Vali Ünlü, “ Manisa Mesir Festivali, kentin tanıtımı açısından çok önemli. Ancak son 4 yıldır yapılamıyor. İnşallah bu yıl 484’üncüsünü gerçekleştireceğiz. Bir aksilik olmazsa Kültür ve Turizm Bakanımız da saçım törenine katılacak” dedi.

Manisa Valisi Ünlü, Spil Dağı’nın da çok önemli bir turizm merkezi olabileceğini ifade ederek, “ 1500 rakımlı bir yer bu bölgede yok. Spil Dağı’nda evler var, bu evler doğaya uygun şekilde çoğaltılmalı. Burada 50 ev yapsak bile çok fazla ziyaretçi çekebiliriz. Spil’e insanları çekmek için altyapıyı hayata geçirmeliyiz. Spil Dağı’nda karavan ve çadır kamp alanları oluşturmalıyız. Çünkü insanlar doğayla iç içe olmak istiyorlar. Özellikle karavan kampı için gelenler ziyaret ettikleri yerleri çok iyi tanıtıyorlar. Bunun için bizim özellikle karavan park alanları insanları çekmek istiyoruz” diye konuştu. 
Kentte sağlık turizminin altyapısının olduğunu ve çok iyi hastanelerin bulunduğunu dile getiren Vali Ünlü, “Sağlık turizmi günümüzde gitgide gelişiyor. Dünyanın birçok ülkesinden insanlar sağlık turizmi için geliyor. Manisa’da da bu konuda sağlık turizmi açısından çok önemli alanlar var. Kaplıcalar ve nitelikli hastanelerimiz, doktorlarımız var. Biz sağlık turizminden daha fazla pay almalıyız. İzmir’den artan potansiyeli Manisa’ya çekmeliyiz” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.