Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MANİSA SUTOPU AVRUPA ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Manisa Su topunda U-17 Kadınlar Avrupa Şampiyonası ve U-17 Erkekler Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.

MANİSA -SPOR 21.07.2023 12:33:00 1481 0
MANİSA SUTOPU AVRUPA ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Manisa Su topunda U-17 Kadınlar Avrupa Şampiyonası ve U-17 Erkekler Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. 

 

İki şampiyona da Manisa'daki Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenecek. Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nın 29Temmuz-5 Ağustos, Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın ise 8-15 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceği kaydedildi. Manisa’da gerçekleşecek olan şampiyonada kadınlarda 17 ülke, erkeklerde ise 16 ülke yarışacak.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleşen Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda yapılan çalışmalardan bahsetti. Öztürk, Manisa’da gerçekleşecek olan U-17 Sutopu Avrupa Şampiyonası’na kurul üyelerini davet etti.

Manisa’da önemli tesislerin hayata geçtiğini açıklayan Öztürk, “Tesislerimiz tamamlandı. Tesislerimizin kullanılarak dolmasını istiyoruz. Sadece Manisa’daki değil ulusal ve uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacağız tesislerimizde. Avrupa Sutopu Şampiyonası’ndan sonra 2024 yılında Dünya Şampiyonası aldık. 2028 yılında da Üniversiteler Olimpiyatı’na ev sahipliği yapacağız” diye konuştu.


Öztürk, “Yatırımı tamamlanan 65 yatırırımız var. Yatırımı devam eden 42 projemiz var. İhale aşamasında olan 22 yatırımımız var. Proje aşamasında ise 47 yatırımımız var Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak. Aynı zamanda ihalesi tamamlanmış 75 halı sahamız var. Bunlar çeşitli ilçelerimizde, mahallelerimizde yer alıyor. Bunların sözleşmesi imzalandı, yer teslimi yapıldı. Önümüzde haftalarda bunlara başlanacak” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.