Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden bin 500 kişilik aşure hayrı

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği bin 500 kişilik aşure hayrı gerçekleştirdi

12.08.2023 18:37:00 981 0
Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği

 

Manisa Şehit Aileleri, Gaziler Derneği  ve Arda Mahallesi esnaflarından Sevcan Alkan öncülüğünde  Muharrem  ayı nedeniyle bin 500 kişilik aşure hayrı gerçekleştirdi,  Aşure hayrında Şehitlerimiz için Mevlid-İ Şerif okundu  dualar edildi.

Aşure hayrına İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Alb. Hacı Mehmet Demir, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Çetinkaya, Ahmetli Kaymakamı  Abdullah Kurt, Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı  Özgür Can,  Milli yol partisi Manisa  İl Başkan Yardımcısı   Şaban  Kahraman, Manisalı akademisyen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yücel Namal, Manisa'ya  yıllara Trafik Şube Müdürü olarak hizmet etmiş Emekli Jandarma Astsubay Ünal Erdemir, Manisa Müzisyenler Derneği Başkanı ve Manisa Mesir Mehteri  Kurucusu  Nadir Saldık, Manisa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Abdullah Hırçıner ve yönetimi, Manisa Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Aziz Bulut,  şehit aileleri,  gaziler, Arda Mahallesi halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya tüm davetlilere teşekkür etti. Başkan Adnan Kaya" Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği şehit ailelerimizin ve gazilerimizin evi. Biz burada bir araya geliyoruz ve etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu günde derneğimizde bin 500 kişilik aşure hayrı gerçekleştirdik, Şehitlerimiz için Mevlid-İ Şerif okundu  dualar edildi. Türkiye Geneli Şehit Aileleri Ve Gaziler Bayan Whatsapp Grubunda tüm üyelerimiz ve Türkiye geneli Vatan Size Minnettar Whatsapp gruplarında  bulunan şehit aileleri ve gaziler aşure hayrına katkıda bulundu. Aşure hayrımızı  ve Mevlid-İ Şerifi'mizi tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhlarına gönderiyoruz. Aşure hayrımıza katılım yoğun oldu. Manisa protokolü şehit ailelerimiz  ve gazilerimiz  yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  her zaman şehit ailelerin ve gazilerin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz her zaman bizlere ulaşabilirler. Etkinliğimize katılan tüm davetlilerimize teşekkür ederim" dedi.

 


Arda Mahallesi esnaflarından Sevcan Alkan ise aşure hayrına öncülük yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.